SERIEFOLK

Sluk lyset og stil uret frem

I weekenden skal vi både slukke lyset til Earth Hour og skifte til sommertid. Spørgsmålet er, om man kan kombinere de to begivenheder
Lørdag åbner Tivoli.

Lørdag åbner Tivoli.

Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Debat
27. marts 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Parkgæster

Vi lægger ud med en glad nyhed, for noget er næsten, som det plejer: Lørdag åbner både Tivoli og Legoland! Der er temmelig mange restriktioner, og restauranterne er lukkede og så videre, men, jojo, forår er det da!

Koncertgæster

I Barcelona tager man skridtet videre, når man lørdag afholder en koncert for 5.000 gæster, som både må købe drikkevarer og stå tæt. Alle skal være testet negativ inden koncertens begyndelse, og man vil efterfølgende se, hvor mange der bliver smittet.

Klimatosser

Husk at slukke lyset lørdag aften mellem 20.30 og 21.30. Det er nemlig Earth Hour, som er en global markering af klimaproblematikken. I Danmark går blandt andet Øresundsbroen, Storebæltsbroen, Kronborg Slot og Københavns Rådhus i sort.

Tidstosser

Og, nå ja, nu vi er i gang, så husk også at stille uret frem, det bliver nemlig sommertid natten til søndag. Hvis du ikke gider sidde i mørke lørdag aften, kan du jo overveje at snyde lidt og stille uret en time frem allerede kl. 20.30.

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her