Folk

Spagfærdige spillere nøjes med halvkvædet protest mod morderisk golfstat

De enorme omkostninger i tabte menneskeliv under forberedelserne til næste fodbold-VM kalder på en modstandsmarkering, men herrelandsholdet har ikke nogen appetit på selv at gå i offensiven
Danmarks landstræner Kasper Hjulmand i VM-kvalifikationskampen mellem Danmark og Moldova, på Mch Arena i Herning søndag den 28. marts 2021.

Danmarks landstræner Kasper Hjulmand i VM-kvalifikationskampen mellem Danmark og Moldova, på Mch Arena i Herning søndag den 28. marts 2021.

Bo Amstrup

Debat
30. marts 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Kasper Hjulmand

Trøjer med påskriften ’Fodbold støtter forandringer’ var landsholdsspillernes underspillede protest mod, at VM i Qatar 2022 afvikles med massedød blandt migrantarbejdere som pris. Deres træner ser hellere DBU og FIFA komme på banen.

Krag og Stampe

Et ondsindet højre-meme cirkulerer på de sociale medier. For skud står en radikal og en socialdemokratisk toppolitiker, hvis navne i kombination klinger meget som betegnelsen på en vaccine med problemer: ’Astrid-Zenia, nej tak!’

Anette H. Flensburg

Kan en kunstner skabe god religiøs kunst, hvis hun ikke tror på Gud? Det mener man ikke i menighedsrådet i Uggerløse, der nu vil have udskiftet et alterbillede fra 2009 af denne prisbelønnede, men erklærede ikkereligiøse kunstner.

Woody Allen

Den 85-årige instruktør udtaler sig nu i et interview om pædofilianklagerne imod ham. Om det påståede offer, Dylan Farrow, siger han: »Jeg tror ikke, hun lyver. Jeg tror, hun tror, det er rigtigt.« Men det er det ikke, understreger han.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Tyndarmede journalister, kolleger til Jamal Khashoggi som blev dræbt af saudi arabere, kunne ikke oppe sig til en protest mod morderisk golfstat

Alverdens statschefer, kolleger til Premierminister Hariri som blev bortført af Saudi Arabien, kunne ikke oppe sig til en protest mod morderisk golfstat

Lad det være op til fodboldspillere at protest mod morderisk golfstat.................

Hanne Utoft, erik pedersen og Bjørn Pedersen anbefalede denne kommentar

Ret illustrativt, Jan Jensen.

Mon der snart bliver VM-fodbold i Iran eller Syrien?