Folk

Trump-advokat trækker i land: »I skulle ikke tage mig alvorligt«

Udsigten til at skulle betale milliarderstatning har fået en trofast Trump-støtte til at specificere, at udtalelser om valgfusk med stemmemaskiner aldrig var seriøst ment
På billedet er Sidney Powell til nyhedskonference i den nationale republikanske komité på Capitol Hill i Washington i november 2020.

På billedet er Sidney Powell til nyhedskonference i den nationale republikanske komité på Capitol Hill i Washington i november 2020.

Jonathan Ernst

Debat
25. marts 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Sydney Powell

»Det må stå klart, at jeg ikke skulle tages alvorligt,« siger nu pludselig Trump-advokaten, der ivrigt udbredte den påstand, at Bidens valgsejr skyldtes stemmemaskinefusk. Producenten kræver milliarder i erstatning for tort og svie.

Theodoros Kolokotronis

Den græske general, der vandt de afgørende slag mod den osmanniske imperiemagt, er genstand for fornyet dyrkelse i dag, hvor Grækenland fejrer 200 år som uafhængig nation. Trods corona med folkefest og militærparade.

Joy Mogensen

Også EM i Fodbold på dansk grund er en unik begivenhed, så kulturministeren er tæt på at forsikre, at de aftalte kampe finder sted, selv om en coronaekspertgruppe først kan give grønt lys efter udløbet af UEFA’s tidsfrist.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her