Folk

Fem anholdt i sagen om Lady Gagas hunde. Information er på sagen

I marts blev Lady Gagas to franske bulldogs røvet under dramatiske omstændigheder. Nu er der nyt i sagen
Der er nyt i sagen om Lady Gagas stjålne hunde.

Der er nyt i sagen om Lady Gagas stjålne hunde.

Saul Loeb, Ritzau Scanpix

Debat
1. maj 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Lady Gaga

Historier om kendte og deres kæledyr har altid været populære, men her i Information har vi som bekendt sjældent dækket dem. Med historien om det dramatiske røveri af Lady Gagas to bulldogs er det dog ikke til at komme uden om for et stort dagblad: Fem personer er nu anholdt. Hundene er hjemme.

Bjarne Hastrup I

I Danmark har vi interesseorganisationer for mange udsatte grupper; de handicappede og de ældre, de blinde og de hjemløse. Hver dag kæmper de for bedre forhold for deres medlemmer, det kan være et sted at overnatte eller bedre behandling. Eller som Ældre Sagen: bedre bankrenter.

Bjarne Hastrup II

Ældre Sagen har foreslået, at det skal være muligt at oprette en konto i Nationalbanken for at undgå at betale negative renter på indeståender over 100.000. Det kan man tolke på to måder: 1) Renterne er for lave, eller 2) medlemmerne i Ældre Sagen har det generelt o.k.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her