Folk

Foreløbigt farvel til Foredrags-Khader, Helligdags-Khader og Knaphuls-Khader

Med Khaders sygemelding fra Folketinget mister de konservative en markant profil. FOLK tager foreløbig afsked med manden, der ikke veg tilbage for at ringe til kritikernes arbejdsgivere for at klage
Vi kommer nok også til at savne de mange pudsige emner, Khader har fået belyst ved at stille spørgsmål i Folketinget.

Vi kommer nok også til at savne de mange pudsige emner, Khader har fået belyst ved at stille spørgsmål i Folketinget.

Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Debat
14. april 2021

Stress-Khader

Efter Berlingskes afdækning af Naser Khaders jævnlige praksis med at intimidere kritikere har han sygemeldt sig fra Folketinget på grund af stress. Ergo må Papes parti for en tid – måske altid? – undvære ham. FOLK ser på en række konsekvenser af den opsigtsvækkende afsked.

Foredrags-Khader

Jeg elsker at holde foredrag, skriver Khader på sin hjemmeside, hvor man kan booke et foredrag om ham selv og hans kulturkristne holdning og rejserne i Mellemøsten. Et andet er det humoristiske ’Borgen bag facaden’… Gad vide, om det fremover også berører behandlingen af kritikere.

Helligdags-Khader

Vi kommer nok også til at savne de mange pudsige emner, Khader har fået belyst ved at stille spørgsmål i Folketinget. Et af hans sidste inden den pludselige sygemelding var en belysning af, hvor mange nationale helligdage vi har i Danmark sammenlignet med de andre EU-lande.

Knaphuls-Khader

Endnu en af Khaders særprægede interesser er Justitsministeriets medaljeordning. Khader, der blev tildelt Ridderkorset i 2015, bad i november justitsministeren om en status. Svar: Man er i gang med en udbudsrunde frem til efteråret 2021, da der er tale om et større indkøb.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her