Folk

Hvem vil ikke gerne have en Knud Brix?

Alle danske medier kappes om at lancere deres egen udgave af DR-succesen ’Genstart’. Nu byder Kristeligt Dagblad ind med en spændingsmættet fortælling om valgmenighedspræstens kamp for julen fortalt i højdramatisk patos. Her er FOLK, Informations daglige sladderspalte
Kristeligt Dagblad har lanceret sin egen udgave af nyhedspodcasten Genstart med Knud Brix, der er DR’s egen udgave af Michael Barbaro fra The New York Times’ The Daily.

Kristeligt Dagblad har lanceret sin egen udgave af nyhedspodcasten Genstart med Knud Brix, der er DR’s egen udgave af Michael Barbaro fra The New York Times’ The Daily.

Ivan Riordan Boll

Debat
23. april 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

’Genstart’

Medrivende indledninger i dramatisk nutid og svulstige lydbilleder leveret med en dyb, næsten kælen, radiostemme. Alle danske medier forsøger ivrigt at kopiere konceptet bag nyhedspodcasten Genstart med Knud Brix, som DR selv har planket fra The New York Times’ The Daily.

’Tro om’

Nu har også Kristeligt Dagblad lanceret sin egen udgave, Tro om, der dog lader til at være præget af avisens kernestof. I teaseren for første afsnit er der i hvert fald lagt op til en spændingsmættet gengivelse af valgmenighedspræst Henrik Højlunds kamp mod kirkelukninger op til jul.

European Super League

Hvem skulle have troet, at det var fodboldens meritokratiske princip, som endelig kunne få folket til at rejse sig og sige fra over for de superrige? Den europæiske middelklasse er bare et ekstremt potent og hovedrystende ugideligt politisk subjekt. Tænk, hvis vi gik efter bankerne.

Elizabeth Warren

Eller atomkrig for den sags skyld. Den venstreorienterede senator Elizabeth Warren har fremlagt et lovforslag, som vil gøre det ulovligt for en amerikansk præsident at bruge atomvåben, medmindre USA forinden er blevet ramt af en atombombe.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her