Folk

Lars Boje Mathiesen er en rigtig ’conversation starter’, og Facebook elsker det

Som politiker skal man kende sine algoritmer. Det gør Lars Boje Mathiesen, som er den mest aktive i Facebooks kommentarspor. Her er FOLK, Informations daglige sladderspalte
Nye Borgerliges Lars Boje Mathiesen er ifølge en ny analyse den mest aktive i Facebooks kommentarspor blandt danske politikere.

Nye Borgerliges Lars Boje Mathiesen er ifølge en ny analyse den mest aktive i Facebooks kommentarspor blandt danske politikere.

Emil Helms/Ritzau Scanpix

Debat
24. april 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Ida Auken I

Som borger stiller man af og til sig selv spørgsmålet: Hvad er bedst at gøre for klimaet? Tage offentlig transport eller stoppe med at spise oksekød? Lukke vinduerne eller købe genbrugstøj? Det samme spørgsmål stiller politikerne sig selv, tag nu for eksempel Ida Auken (S).

Ida Auken II

Den socialdemokratiske politiker siger til Politiken, at hun har »fundet ud af, at det er vigtigere at omlægge energisektoren end at gå og slukke lys på Christiansborg«, og selv om der er virkelig mange elektriske pærer på borgen, så virker det som den rigtige beslutning.

Lars Boje Mathiesen I

Som politiker skal man kende sine vælgere. Hvem er de? Hvad laver de? Hvor bor de? Men her i 2021 er det ikke nok, man skal altså også kende sine algoritmer. Det gør Lars Boje Mathiesen fra Nye Borgerlige. Han er ifølge en ny analyse den mest aktive i Facebooks kommentarspor blandt danske politikere.

Lars Boje Mathiesen II

Analyse & Tal har gennemgået danske politikeres opslag i kommentarspor på Facebook siden 2017. Boje Mathiesen er den med flest kommentarer, og selv om man kan tænke, at det må da gå ud over kvaliteten, så tænker Facebooks algoritmer det modsatte: Han er en rigtig conversation starter!

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her