Klumme

Det er synd og skam, at De Konservative skal trækkes med en så grim sag som Khader-sagen

Såfremt Søren Pape ikke vil se sit parti reduceret til en skurvogn i Morten Messerschmidts neonationalistiske frelsercirkus, bør han i givet fald bede Naser Khader genoptage sin rastløse vandring efter et passende andet parti, skriver Georg Metz
Såfremt Søren Pape ikke vil se sit parti reduceret til en skurvogn i Morten Messerschmidts neonationalistiske frelsercirkus, bør han kvæle de tendenser, historien om Khader afdækker, skriver Georg Metz. 

Såfremt Søren Pape ikke vil se sit parti reduceret til en skurvogn i Morten Messerschmidts neonationalistiske frelsercirkus, bør han kvæle de tendenser, historien om Khader afdækker, skriver Georg Metz. 

Mads Claus Rasmussen

Debat
16. april 2021

Man kan blive nedtrykt over tendenser i fædrelandet, når bestyreren af disse linjer ser sig nødsaget til ligesom sidst at skrive om den konservative Naser Khader.

Nedtryktheden gælder også De Konservative, hvori Khader efter en længere rundtur fandt albuerum og her især har gjort sig bemærket i voldsomme personlige udfald mod folk i klemme og meningsafvigere.

De Konservative står ellers for borgerlig dannelse og respekt for demokratisk skik. Mere rabiate borgerlige var traditionelt Venstres udkantspolitikere, CD’s Erhard Jakobsen før i tiden, samt lejlighedsvise betonsocialdemokratiske typer nu med vågnende tilbøjeligheder blandt partiets yngre frontløbere.

For denne type politikere har det været og er det åbenbart vanskeligt at definere de grænser for magten, der skal respekteres i retssamfundet.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Eva Schwanenflügel

Det er ingenlunde i det konservative element ytringsfriheden er truet.

Lige siden Muhammed-tegningerne så lyset, har et tvært rytteri af demagoger slidt marsken tynd med forfløjne meddelelser om sandhed og folkets fane.

Det har medført love, som liberale i hemmelighed græmmer sig over, og venstrefløjen, som de flaggelanter de er, tager på sig som en byrde.

Ingen aner hvorfor de nationalneurotiske elementer fik overhånd i dansk politik.

Men alle lader som om at "danskerne" er seriøst fremmedfjendske og nærmest fy-ordet N.
(Som ikke er det samme som i USA)

Det danske folk ved derfor ikke hvem de er, da deres lede ledere alt for længe har spist dem af med at det hele ville blive meget nemmere, så snart Hussein og Asya blev kylet ad helvede til.

Siden der ikke er indtrådt en forbedring af livskvaliteten, slår man endnu hårdere ned på handicappede, ledige, syge og flygtninge.
Og selvfølgelig de fede.

"Danskerne" bliver hver dag spist af med makrelmaddet og hotdogs, på samme måde som gæs fodres til at levere foire gras.

"Gør det vi siger, så får du en tryg tilværelse" passer bare ikke længere.

Du er tre trin fra at miste fodfæstet:

1) Sygedagpenge
2) Kontanthjælp
3) Ressourceforløb

Ingen behandling hvis du er psykisk syg, bare "arbejde mod det sociale", læs: vi gør dig klar til arbejdsprøvning.

Det er sådan det er blevet efter alle de såkaldte reformer, både Socialdemokratiet højrefløjen har lavet i fremskridtets navn, og alt for ofte med en udlændingepolitisk undskyldning.

Socialdemokratiet og højrefløjen har haft konsensus om at undertrykke de aller svageste.

Vibeke Olsen, Alvin Jensen, Søren Veje, Kristian Spangsbo, Ole Rasmussen, Nicolaj Knudsen, Karen Møller Grothe, Benta Victoria Gunnlögsson, Anne Hansen, Lars Jørgensen, Issa Chaaban, Susanne Kaspersen, Estermarie Mandelquist, Ib Christensen, Josephine Kaldan, Maiken Guttorm, Søren Fosberg, Hanne Ribens, Inge Lehmann, Birthe Bjerregaard, Søren Bro, Lars Løfgren, Tina Peirano, Lisbet Pedersen, Kim Folke Knudsen, Mikael Benzon, Carsten Søndergaard, Søren Dahl, Steen K Petersen, Viggo Okholm, Arne Lund, David Breuer, Kim Øverup, Ib Gram-Jensen, Erik Pedersen, Pietro Cini, Steen Obel, Mads Berg, Ebbe Overbye, Anne-Marie Esmann, Sonja Rosdahl, Elisabeth From, Per Klüver, Katrine Damm, Freddie Vindberg, Thomas Tanghus, Dorte Sørensen, David Zennaro, Lars Koch, erik pedersen, Jørgen Mathiasen og Hans Larsen anbefalede denne kommentar
erik pedersen

Tak til Metz og Schwanenflugel ..!

Mvh Hanne Pedersen

Vibeke Olsen, Alvin Jensen, Benta Victoria Gunnlögsson, Susanne Kaspersen, Josephine Kaldan, Hanne Ribens, Lars Løfgren, Tina Peirano, Kim Folke Knudsen, Søren Dahl, Steen K Petersen, Eva Schwanenflügel, Mads Berg, Marianne Jespersen, Anne-Marie Esmann, Sonja Rosdahl, Marie E. Rasmussen, Elisabeth From, Per Klüver, Freddie Vindberg og Lars Koch anbefalede denne kommentar
Maj-Britt Kent Hansen

Bøllemetoder iblandet svigtende dømmekraft.

Vibeke Olsen, Alvin Jensen, Benta Victoria Gunnlögsson, Ib Christensen, Steen Obel, erik pedersen og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar
Freddie Vindberg

Naser Khader har været umulig, lige siden Sherin Khankan, gav ham en kurv.

Vibeke Olsen, Alvin Jensen, Josephine Kaldan, Tina Peirano og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar

Der må skelnes mellem de (mindst) tre måder folk kan være konservative på. Der er dels de pæne konservative på Frederiksberg, der taler ordentligt til og om deres medmennesker, som læser kultursiderne og betaler deres skat uden at kny alt for meget,
Så er der de nationalkonservative, hvortil Khader angiveligt hører, og som hiver dannebrig frem ved enhver given lejlighed. De vil gerne bevare en vis stat, og har et samfundsbevarende instinkt, hvilket dog iike forhindrer dem i også at være lige så rabiate som Pernille Vermund og Mette Thiesen, der begge kommer fra det konservative folkeparti.
Endelig er der så de konservative statshadere, der vil afvikle enhver form for offentlighe - bortset fra politi og militær - det kunne være Thatcher og Reagan.

Det undrer mig, at anstændnige borgerlige som Connie Hedegård, Hans Engell og Mette Abildgaard m.fl. kan klare at være i samme parti som Khader og Knuth (farmors pryd) og Jarlov.
Det kan de måske heller ikke, men håber vel at de kan have en modererende indflydelse og forhindre de værste udskejelser. Med den tilstømning af folk og hardlinere fra Venstre og DF, så vil det nok være vanskeligt.

Vibeke Olsen, Alvin Jensen, Benta Victoria Gunnlögsson, Josephine Kaldan, Elisabeth Andersen, Søren Fosberg, Inge Lehmann, Tina Peirano, Chris Ru Brix, Søren Dahl og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar

Nu er manden sygemeldt og læser sikkert ikke Information og måske er han syg-man skal ikke lege med stress og bare sige tag dig sammen.
Umiddelbart har han jo i en del år haft beskyttelse grundet trusler mod ham som person, men om disse trusler var / er reelle og ikke kun paranoia får vi som folk desværre intet at vide om..
At true et menneske på livet, som man er uenig med er og bliver forkert og må i sig selv være stressende.
Men det står vist efterhånden ikke til diskussion at manden nu selv er ude på en glidebane og hermed ikke er værdig til at have magt i dette land, med mindre han bliver så klog og selverkendende at han ændrer sig og hvor vælgerne så kan vælge at tilgive ham eller sige nej tak.
Man må jo så også sige at det at lægge sig ud med en komiker og tidligere enhedsliste folketingskandidat med tørklæde og sine klare argumenter kan blive hårdt for selv den mest hærdede-
Der er nogle i dette land som har mod til at kæmpe for vore nye medborgere og deres ret til at være mennesker her og her må Asmaa og Omar høre med.

Ja, nu er der da rigtig gået ged i det.................

Kim Folke Knudsen

@Naser Khader & Rasmus Stoklund

Jeg har stor respekt for Naser Khader. Jeg synes det ville være rart lige at få denne sag belyst en ekstra omgang, inden den folkelige forargelse tager over.

Naser har været en foregangsmand med hans palæstinensiske og syriske familie baggrund. Han har taget de farlige diskussioner og han har været med til at rykke integrationsdebatten på de ømme punkter. Han har delt ud af hans meget omfattende viden og erfaring om Mellemøsten og Islams rolle der. Prisen har været høj og Nasser har været udsat for trusler, der ville have fået ethvert normalt menneske til at trække sig ud af politik med det samme. Husk det lige inden, at der går Folkedomstol i denne sag.

Intet menneske er perfekt intet menneske er i stand til at kontrollere sine egne udtalelsers rækkevidde hundrede procent. Det skulle da lige være Anders Fogh Rasmussen som i den grad evnede at kommunikere på en strategisk måde.

Derfor skal der være plads til tilgivelse. Men samtidig skal det selvfølgelig slås fast med syvtommer søm, at du som politiker under ingen omstændigheder må true borgere, som du er uenig med, ved at true dem på deres levebrød. Det er uacceptabelt.

Det er for mig at se ikke kun Naser Khader, hvis omtalen af det skete her er korrekt ? jeg selv synes ikke sagen er fuldt oplyst ?, som har begivet sig udi i disciplinen udskamning af den politiske modstander det være sig en almindelig borger.

For en uge siden så jeg Rasmus (For)stokke lund (S) i Debatten fra DR2. Der var pudsigt nok ingen debattører fra Enhedslisten, SF, Alternativet Det Radikale Venstre men derimod borgere fra civil samfundet, som diskuterede flygtningebørnene og deres mødre i Al Hol lejren. Om fraværet fra Enhedslisten, SF, Alternativet, og Det Radikale Venstre var udtryk for, at partierne havde travlt med at stikke hovedet i busken eller om det var et redaktionelt fravalg ved jeg ikke ? Men hvis de har fået tilbud fra DR om at stille op i Debatten, så har de bare at gøre det alt andet er for kujonagtigt.

Det var decideret ubehageligt at være vidne til Rasmus Stoklunds nedværdigende afbrydelser og kommentarer til dem, som han ikke sympatiserede med. Den helgarderet politiker med fin gage og beskyttelse skal vogte sig for ikke at virke for selvtilstrækkelig og uanfægtet i hans standpunkter.

Det er jo ikke forundt den almindelig danske lønmodtager at gå på orlov med fuld løn i uendelig tid, fordi vedkommende føler sig krænket over borgernes synspunkter.

Politikeren skal være sig bevidst, at han/hun diskuterer med borgerne ud fra en magtposition, som borgeren ikke har. Diskuter med dine vælgere i øjenhøjde og ikke med denne skrankepave mentalitet, som gennemsyrede Rasmus Stoklunds stikpiller til hans politiske modstandere.

Afslutningsvis mit ønske til Naser Khader om, at du kommer op på hesten igen og vender tilbage til politik.

VH
KFK

Dorte Sørensen

Om der var folk fra regeringens støttepartier eller ej er nok mere spørgsmålet om de ville de deltage eller om de var blevet bedt at deltage.

P1 er blevet god til at sige, hvis den og den ikke kunne /ønskede at deltage .

Ja Rasmus Stoklund Holm-Nielsen er håbløs og næsten værre end NB, DF og Støjberg.

Mht. NK så ved jeg ikke hvor god han har været i indvandringsdebatten. I mine øjne er han blevet brugt og misbrugt i medierne i stor stil - som mellemøstlig ekspert osv.......
Personligt tabte jeg alt for ham , da han som økonom ikke kunne fremlægge Ny Alliances skatteoplæg i forbindelse med valgkampen.

Derudover har han selv kommet med nogle belastende anklager om andre debattørre.
Nej det har nok ikke været sjovt for ham at få skattebetalt pasning døgnet rundt og få grimme beskeder - men det skal da ikke betyde at han selv som folketingsmedlem bruger bøllemetoder.
mvh.

Vibeke Olsen, Alvin Jensen, Steen K Petersen, Susanne Kaspersen, Eva Schwanenflügel og Freddie Vindberg anbefalede denne kommentar

Kim Folke - m det var et redaktionelt fravalg ved jeg ikke ?
Det er der en hel del der tyder på. DR er i de senere blevet så højresnoet, at man gerne inviterer ti borgerlige ind i studiet før man sende bud efter en "rød"
Det gælder politikere, og det gælder jorunalister. Engang var det Politiken DR lænede sig op ad, nu er det i udpræget grad Berlingske hvis intetsigende ansatte - fx. vejrhanen Mette Østergård og Birgitte Borup - den sidste formodes at vide alt fra vælgerprofiler i Alabame, til Bidens fagforeningspoltik, og det engelske kongehus - får lov til at fylde alt for meget.

Vibeke Olsen, Alvin Jensen, Steen K Petersen, Benta Victoria Gunnlögsson, Dorte Sørensen, Eva Schwanenflügel og Søren Fosberg anbefalede denne kommentar

'Det er synd og skam, at De Konservative skal trækkes med en så grim sag som Khader-sagen'

Jamen, har de, altså De Konservative ikke bragt det over sig selv?
I det at Naser Khader i årevis har ytret sig ganske besynderligt og ageret ligeledes, - så kalkylen har vel bare været, at det trak stemmer og matchede et pænt stort vælgersegment.. :(

Vibeke Olsen, Alvin Jensen, Steen K Petersen, Carsten Munk, Susanne Kaspersen, Josephine Kaldan, Dorte Sørensen og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar
Eva Schwanenflügel

Khader fremkom med tonen allerede ved FV 2015, med de famøse Nazi-islamistiske plakater.
"Vi ønsker ingen muslimer i Danmark", kunne der ligeså vel have stået prentet.

Konservative har udmærket godt vidst hvor de havde manden, der førhen ligefrem blev sammenlignet med JFK af visse optimistiske elementer..

Og husk også lige, at Konservative just har opsuget den nationalneurotiske Marcus Knuth i sin fjederham, samt opgylpet både Nye Borgerliges Pernille Vermund, samt Mette Thiesen, der ikke lykkedes med at blive valgt for partiet.

Spørgsmålet er tillige, om ikke en (delvist?) tilsværtet Messerschmidt ville kunne finde i havn hos det gamle kongetro parti, ligesom en Inger Støjberg også lader sig tiltrække af fremtidige minister-muligheder?

Rasmus Jarlov og Mette Abildgaard har ikke bestilt andet end at rakke arbejdsledige og syge ned i årevis, og hér kommer Debatten især i hu.

Den eneste som ikke er plettet af al for megen racisme og andre nedladenheder er Søren Pape Poulsen, der indtil videre dygtigt også undgår alt for megen publicity i form af interviews og ætsende journalistiske spørgsmål, der næsten altid går efter Frederiksen og Ellemann.

Med hensyn til Debattens deltagere den dag, Kim Folke Knudsen refererer til, var deltagernes sammensætning slående.

Det er DR, der inviterer, så vi kan jo ikke vide om nogle af de inviterede havde sagt nej.

Men alt andet lige prøver især venstrefløjen altid at komme til orde med deres synspunkter så hvorfor ville de have fravalgt at deltage?

Noget andet jeg bed mærke i ved nærværende Debat var, at 'minoriteterne' fik meget mindre taletid end fx Stoklund, Messerschmidt og Støjberg.

Når det begyndte at fremstå, at højrefløjen ikke havde orden på sagerne mht til tal og de facto oplevede tilstande, blev de afbrudt af Clement Kjersgaard.

Til sidst.

Naser Khader har kørt denne 'angrebsbølge' på meddebattører i årevis.
Det begyndte efter han var blevet tilknyttet den højreorienterede tænketank The Hudson Institute :

"The Hudson Institute is a politically conservative American think tank based in Washington, D.C. It was founded in 1961 in Croton-on-Hudson, New York, by futurist, military strategist, and systems theorist Herman Kahn and his colleagues at the RAND Corporation."

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Hudson_Institute

"Berlingske Tidende har spurgt formanden for Folketingets Forsvarsudvalg, hvad han mener om, at Forsvarsministeriet har bestilt og betalt en rosende rapport om det danske forsvars formåen. En rapport, som ifølge militære eksperter udelader kritiske pointer, og som ikke deklarerede, hvem der havde betalt for arbejdet.

»Det er sådan, tænketanke udarbejder rapporter,« siger Naser Khader, der ved siden af sit arbejde i Folketinget er senior fellow ved tænketanken Hudson Institute:

»Jeg ved, at mine kolleger i tænketanke generelt arbejder uafhængigt. Man kan ikke købe bestemte synspunkter. Det er rigtigt, at det (danske forsvarsbidrag, red.) fremstilles meget positivt, men det er også positivt, hvad vores forsvar gør. Hvis man havde lavet samme rapport om det græske forsvar, ville jeg være mistænkelig, men vi kan godt være stolte over, hvad vi gør i Danmark. Så det er fint, at vi formidler det videre til nogle af de vigtigste beslutningstagere, amerikanerne."

Denne rapport kostede en halv million kroner.

Så ikke alene har Khader været temmelig inhabil med hensyn til arbejdet for forsvaret, han har også ment det var fuldt og helt i orden at henvende sig til arbejdsgivere og kritisere deres ansatte for at deltage i den demokratiske debat.

Er dette en ordentlig demokrat, eller er det en hykler?

Vibeke Olsen, Alvin Jensen, Steen K Petersen, Susanne Kaspersen, Katrine Damm, Josephine Kaldan, Søren Fosberg, Dorte Sørensen og Viggo Okholm anbefalede denne kommentar
Eva Schwanenflügel

PS. Jeg undlod at skrive i ovenstående om stress, fordi det er en alvorlig sygdom man ikke skal undervurdere på nogen måde.

Men såfremt Nasar Khader har været stressramt i årevis, altså i hele perioden hvor han har overfuset modstandere og kritikere, og truet dem med deres arbejdsgiveres sanktioner, hvorfor har de Konservative så ikke opdaget hvor syg Nasar Khader var?

Vibeke Olsen, Alvin Jensen, Steen K Petersen, Carsten Munk, Nicolaj Knudsen, Issa Chaaban, Susanne Kaspersen, Katrine Damm, Ib Christensen, Josephine Kaldan og Dorte Sørensen anbefalede denne kommentar