Folk

Actionbøf undskylder på flydende kinesisk, at han kaldte Taiwan for et land

I forbindelse med promoveringen af den nye Fast & Furious-film kom skuespilleren John Cena til at fornærme kinesiske fans ved at kalde Taiwan for et land. Han har nu undskyldt over for verdens største filmmarked
John Cena (til højre) i en scene med Vin Diesel fra den nyeste film i Fast & Furious-serien.

John Cena (til højre) i en scene med Vin Diesel fra den nyeste film i Fast & Furious-serien.

Giles Keyte

Debat
31. maj 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

John Cena I

Den amerikanske actionskuespiller og wrestler John Cena, der især er kendt fra Fast & Furious-filmene, blev upopulær i Kina, da han i et interview kaldte Taiwan for et land. I Kina regnes Taiwan for en del af Kina. I en video undskylder han mange gange – på flydende mandarin. 

John Cena II

Evnen til at tale flydende kinesisk tilegnede John Cena sig, dengang han var wrestler, fordi han gerne ville promovere wrestling i Kina. Kina er verdens største filmmarked, og Fast & Furious 9 har netop haft premiere der. Dele af den næste film i serien skal også optages i Kina.

James Bond

Seneste nyt i kampen mellem streamingtjenesterne er, at techgiganten Amazon har købt filmselskabet MGM for 51,4 milliarder kroner. MGM ejer rettighederne til populære serier som The Handmaid’s Tale og Fargo og ikke mindst til James Bond-franchisen.

Joy Mogensen

Der skal flyttes nogle penge fra de landsdækkende medier til de lokale. Det er en del af det udspil, regeringen fremlagde torsdag, som skal styrke lokalsamfundene uden for de store byer. Hvor mange penge det drejer sig om, har Joy Mogensen endnu ikke sagt noget om.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her