Folk

Danmarks første skovbadeskov åbner

Skovbadning handler ikke om at bade i en skov, men om at bade sig i »sanseindtrykkene fra skoven«
Lørdag indvies Søbakke Skovbadeskov i Tilst ved Aarhus. Skovbadning handler ikke om at bade i en skov, men om at bade sig i »sanseindtrykkene fra skoven«.

Lørdag indvies Søbakke Skovbadeskov i Tilst ved Aarhus. Skovbadning handler ikke om at bade i en skov, men om at bade sig i »sanseindtrykkene fra skoven«.

Arne Dedert

Debat
29. maj 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

 

Aalborgensere

I denne weekend skulle der have været karneval i Aalborg, men det er som så meget andet aflyst på grund af corona. Men hvorfor måtte de så holde karneval på Vestegnen i sidste weekend? Det var, fordi Brøndby vandt guld. AaB kunne bare have vundet det mesterskab!

 

Skovbadere I

Lørdag indvies Søbakke Skovbadeskov i Tilst ved Aarhus. Inden man tænker: ’Det lyder herligt’ og pakker badetøjet, skal man dog lige vide, at skovbadning ikke handler om at bade i en skov, men om at bade sig i »sanseindtrykkene fra skoven«.

 

Skovbadere II

Skovbadning er et japansk fænomen, og det er Toyota, der sammen med Aarhus Kommune har været så visionære »at skabe et kæmpe skovvelvære-fremmende rum.« Ved dagens indvielse af Søbakke Skovbadeskov »bliver det muligt at få en prøvetime i skovbadning«.

 

Fodboldspillere

To af de hold, som for få uger siden var klar til at trække sig fra UEFA’s Champions League og lave deres egen ’Super League’ mødes lørdag aften i, ja, Champions League. Det er Manchester City og Chelsea. Og må den rigeste oliemilliardær vinde.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her