SERIEFOLK

Frontlinjepersonale hører live musik i England

I England forsøger man sig med en indendørs livekoncert med 4.000 gæster. I Skanderborg gad de godt, at politikerne havde gjort et større forsøg på at muliggøre festivaler til august
Brit Awards 2021.

Brit Awards 2021.

Ritzau Scanpix

Debat
17. maj 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Koncertgæster

Til prisuddelingen Brit Awards i tirsdags var 4.000 briter for første gang i et år samlet til indendørs koncert. Af dem var 2.500 frontlinjearbejdere med fribilletter. Der var ikke krav om mundbind og afstand, men alle skulle vise en negativ test og lade sig teste efterfølgende.

Festivalarrangører

Herhjemme er arrangørerne af Smukfest, der skulle have fundet sted i august, hvis coronarestriktionerne havde tilladt det, uimponerede af den danske genåbningsaftale. De kritiserer i et åbent brev, at man ikke har lyttet til ekspertgruppens anbefaling om at genåbne festivalsæsonen i faser.

Shubber

Coronavirussen har skabt splid i bandet Shubberne, hvor tre forhenværende Shu-Bi-Dua-medlemmer og to nye indtil for nylig spillede deres gamle hits. Ifølge B.T. er trommeslageren Bosse Hall Christensen blevet smidt ud, fordi han nægtede at overholde coronarestriktionerne.

Mads Brügger

Journalist, dokumentarist og forhenværende kanalchef på Radio24syv Mads Brügger har stiftet Mediehuset Friheden, som i modsætning til de fleste andre medier i Danmark ikke vil søge mediestøtte fra staten. I stedet skal pengene komme fra kapitalfonde og private investorer.

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her