Folk

Henrik Qvortrups nye redaktørpost åbner andre comebackovervejelser

Straffeattester og skandalisering behøver ikke at være hindringer for dem, der vil frem, hvis bare talenterne er store nok. FOLK kommer med forslag til flere comebacks
Henrik Qvortrups udnævnelse til chefredaktør for Ekstrabladet udløser spekulationer på Facebook: Bliver Thomas Borgen topchef for Nykredit?

Henrik Qvortrups udnævnelse til chefredaktør for Ekstrabladet udløser spekulationer på Facebook: Bliver Thomas Borgen topchef for Nykredit?

Jonas Olufson

Debat
20. maj 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Comebackkids

Henrik Qvortrups udnævnelse til chefredaktør for Ekstrabladet udløser spekulationer på Facebook: Bliver Thomas Borgen topchef for Nykredit? Skal Stein Bagger lede Netcompany? Kan Anna Castberg snart igen kalde sig museumsdirektør?

Bob Dylan

På tirsdag fylder han 80 – historiens største nulevende sangskriver. Men hyldesten rækker allerede helt ind i 2022: I Tulsa, Oklahoma, åbner et Bob Dylan-museum med over 100.000 artefakter fra ’His Bobness’. Plus multimedieoplevelsessale.

Emmanuel Macron

Et mismodigt, angstknuget og coronaklemt Frankrig tog i går et stort skridt hen imod genoprettelse af gallisk normalitet: Franskmændene kan atter gå på restaurant og café – så det gjorde præsidenten med sin premierminister, Jean Castex.

Mogens Lykketoft

Kl. 17 på Københavns Rådhusplads afholder netværket ’Børn betaler prisen’ en mindehøjtidelighed for de dræbte børn i Gaza. Denne tidligere udenrigsminister og formand for FN’s Generalforsamling har påtaget sig at åbne seancen.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Espen Bøgh

Det er fantastisk at se hvorledes Politikens Hus igennemlængere tid har ålet regeringens moralske habitus, for nu selv at invitere Henrik Qvortrup ind som ny chefredaktør for Ekstra Bladet.

En man der er idømt frihedsberøvelse med fodlænke og samfundstjeneste, - det idømmer man ikke en lille lokalradaktør for samme forseelse, - næ han skal have fængsel, og slet ikke i så kort tid som Henrik Qvortrup fik, - folket skal lære der er forskel på folk, og hvorfor de skal overholde loven mere end andre.

Folket nede i samfunds-hierarkiet skal lære det ud fra de højeste idealer, men andre "gode borgere" jo selv forstår det og ikke behøver samme irettesættelse for samme lovbrud.

Inge Lehmann, Signe Hansen og David Zennaro anbefalede denne kommentar
Signe Hansen

I princippet har man jo udstået sin straf når den er aftjent.