Klumme

Historien om Andrew Cuomo lyder som en højreradikal konspirationsteori, men det er en sand historie

Hans bror promoverede ham som en helt på CNN, kulturindustrien dyrkede ham som en oplyser og en rockstjerne, og det liberale Amerika drømte om New Yorks guvernør Andrew Cuomo. Historien om hans moralske og offentlige fald er en pinlig afsløring af det liberale Amerika
Andrew Cuomo er barn af det liberale aristokrati i USA. Han var gift med Bobby Kennedys datter, som han har tre børn med, hans far, Mario Cuomo, var også en legendarisk guvernør i New York, og hans lillebror Chris Cuomo har sit eget daglige show på CNN.

Andrew Cuomo er barn af det liberale aristokrati i USA. Han var gift med Bobby Kennedys datter, som han har tre børn med, hans far, Mario Cuomo, var også en legendarisk guvernør i New York, og hans lillebror Chris Cuomo har sit eget daglige show på CNN.

Reuters/Ritzau Scanpix

Debat
29. maj 2021

Det ville have været let at afvise som en konspirationsteori fra den vanvittige højrefløj, hvis det ikke havde været en sand historie. For lidt over et år siden blev New Yorks guvernør Andrew Cuomo fejret af det liberale Amerika som en frelser: »Vores guvernør er en rockstjerne,« sagde skuespilleren Rosie Perez: »Han gør mig stolt af at være fra New York.«

Cuomo fremstod under pandemiens start som det modsatte af Trump: Hver eneste aften holdt han pressekonferencer, hvor han viste grafer (videnskab!) og  fortalte, hvor alvorligt han tog COVID-19. Underholdningsindustrien tildelte ham endda en Emmy for hans pressekonferencer og hans »mesterlige brug af tv til at oplyse og berolige folk over hele verden«. Ordet »cuomosexual« blev brugt til at betegne den kolossale tiltrækning, han udøvede på det urbane og liberale USA. Stjerner optrådte til hans pressekonference, et forlag betalte over en million dollar for rettighederne til hans bog, og mange drømte om, at Andrew Cuomo ville springe ind i primærvalgene og blive en vidunderlig præsident for USA.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Jan Damskier

Egentligt er det meget banalt: Demokrater kan også være korrupte. Stem ham ud, newyorkere, ville jeg sige, hvis de kunne læse dansk.

Claus Nielsen, Alvin Jensen, Susanne Kaspersen, jens christian jacobsen og Bjarne Jensen anbefalede denne kommentar
Maj-Britt Kent Hansen

Højt at flyve, dybt at falde!

Alvin Jensen, Espen Bøgh og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar
Henrik Madsen

“ Ordet »cuomosexual« blev brugt til at betegne den kolossale tiltrækning, han udøvede på det urbane og liberale USA.” ...

“Det liberale USA”?
Hvem er de liberale? Både demokrater og republikanere?
Er der også et ‘ikke-liberalt’ USA??

Espen Bøgh

I enhver god og sand demokrati i Amerika, banker et sundt republikansk hjerte for liberalismen uden reservation.

Den demokratiske tv-kanal MSNBC er tætte på at have sex med Donald Trump i dette klip.

https://twitter.com/SanhoTree/status/1296813604080095239

Hanne Utoft

Hér på Information forsvarer mange læsere Demokraterne med henvisning til deres progressive vilje og demokratiske etik, men enhver som gider at sætte sig ind i Demokraternes historik og (aktuelle) politik, vil vide at der er tale om et voldsomt hyklerisk parti. Et parti, som har overhalet Republikanerne højre om mht. loyalitet overfor den nationale sikkerhedsindustri og Corporate America, mens det via identitetspolitiske symbol- og værdipolitikker eksekverer skueprocesser - specielt i valgkampe. Senest har Biden informeret om at eftergivelse af studielån, som han gik til valg på, ikke er aktuelt i administrationens igangværende lovarbejde.

Claus Nielsen, Jens Ole Mortensen, Jeppe Bundgaard, Susanne Kaspersen, Martin Rønnow Klarlund og Jan Jensen anbefalede denne kommentar
Hanne Utoft

"Historiens ironi er, at Andrew Cuomo minder mere og mere om Donald Trump, som mange for et år siden dyrkede ham som kontrast til: Han forvandler politik til realityshow, behandler kvinder dårligt, misbruger sin magt og nægter i fuld offentlighed at lade sig drage til ansvar."

På samme måde kan man se Biden, som nægter at tage ansvar for hans medvirken til industrialisering af fængselssystemet i USA, forcering af ulighed blandt amerikanere, adskillige krigsforbrydelser og hans egen korruptionssag iht. Ukraine, hvor hans søn - uden nogen som helst faglige forudsætninger, på aldeles mystisk vis blev ansat i en korruptionsbelastet energikoncern til en absolut lukrativ betaling. The show goes on - og tilskuerdemokratierne slubrer villigt den ene løgn efter den anden i sig.

Jeppe Bundgaard, Martin Rønnow Klarlund og Jan Jensen anbefalede denne kommentar
Hanne Utoft

Russiagate er de facto en højredrejet konspirationsteori, som det liberale USA udviklede mhp. at dække over de afsløringer, som Wikileaks bragte om Hillary Clinton, DNC og de korrumperede magtlag, som udgør den såkaldt demokratiske del af det politiske establishment i USA. Russiagate leverede også en camouflerende forklaring på Demokraternes nederlag til Trump - foruden at give afsæt til skandalisering og defamering af enhver kritiker af den antirussiske og imperialistiske, amerikanske udenrigspolitik.

Her på Information har en hel del læsere forsvaret Russiagate-konspirationsteorien, tilmed har de hævdet at Demokraterne og Clinton-kampagnen intet havde med teorien at gøre, indtil de er blevet præsenteret for dokumentationen af DNC's og Clinton-kampagnens rekruttering af Steele, der producerede det berømte dossier, som Steele's hovedkilde til siden har kaldt fordrejet og utroværdigt.

Information.dk og avisens kommenterende læsere glimrer ved den fraværende dækning og kritik af Russiagate's forfald - herunder afsløringen af dén propaganda og destruktive, korrumperede performance-journalistik, som gjorde det muligt at løfte historien ud i det globale, mediebårne landskab ... mens der samtidig skete en grundløs defamering af bl.a. Julian Assange, som flere gange informerede offentligheden om at den såkaldte hacking af DNC's servere var en lækage fra en internt ansat i DNC.

Daniel Joelsen, Søren Dahl, Flemming Berger, Emil Davidsen, Jeppe Bundgaard og Frank Hansen anbefalede denne kommentar
Hanne Utoft

Rettelse: Steele, der producerede det berømte dossier, som Steele’s hovedkilde siden har kaldt fordrejet og utroværdigt.

Ja, egentlig må det være underligt for Hillary Clinton, at hun har spist middag med en hel bunke magtsyge kvindemishandlerne. Her er et par af dem. Weinstein, Epstein, Trump, Cuomo, Bill, Biden og tidligere Rep. Anthony Weiner (Dick Pic-manden). Hun har vist også dinneret med Bill Cosby. Men er ikke sikker. Og sikkert en del andre. Har brugt max 3 min på google.

Hillary, og alle andre, burde da tænke om der er noget ved det demokratiske parti eller ved den måde hendes kreds definere liberalisme på.

Hanne Utoft

"Ja, egentlig må det være underligt for Hillary Clinton, at hun har spist middag med en hel bunke magtsyge kvindemishandlerne."

Hendes mand har fløjet med Epsteins sexfly mere end tyve gange ... samt befundet sig på hans eksotiske trafficking-ø mere end én gang. Der har været så meget at holde sammen på for Hillary at årtiers middage, kram og loyal smalltalk med adskillige korrupte og kriminelle jakkesæt fra den amerikanske elite har været business as usual.

Ja, puha, skal vi tælle Hillarys middagspartnere, som også har været med på Epsteins fly, og med på hans ø. fucking Alan Dershowitz, Prins Andrew, Bill Gates...........

.........................øhhh magtmisbrug og dårlig dømmekraft i Washington startede med Trump.............

Jørgen Tryggestad

USA er åbenbart et land som er under total politisk, sosial, moralsk og økonomisk nedsmeltning. Trumpisterne og de 50+ mill. fanatiske Trump-tilhængere vil sørge for dette. Våbenlobbyen og de republikanske politiske ledere vil sørge for at dette ender i noget der ligner borgerkrig med masseskyderier i gaderne.

For Danmark og resten af EU handler det nå om å etablere et troverdig militært EU-forsvar og en politisk samarbeids-atmosfære som kan sikre en stabil overgang fra en "Pax America" situation til en PAX Europe" situation.

Det burde være muligt med Danmark, Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Frankrig, Italien, Spanien, Portugal og Benelux i front. Og forhåbentligt også sammen med et UK når Brexit-politikerne med en Boris Johnson som førerhund bliver smidt på porten om ikke længe.

Der findes desværre ikke andre troverdige alternativer.