SERIEFOLK

Langelandsløsningen er død, Lindholmsløsningen er genopstanden

SF ved ikke, hvor det udrejsecenter partiet ikke ønsker på Langeland skal ligge i stedet, men det er der råd for, lyder udmeldingen fra blå bloks nye selvbevidste leder. Her er dagens FOLK
Søren Pape genopliver nu ideen om at lægge et udrejsecenter for udvisningsdømte kriminelle på øen Lindholm i Stege Bugt.

Søren Pape genopliver nu ideen om at lægge et udrejsecenter for udvisningsdømte kriminelle på øen Lindholm i Stege Bugt.

Arthur J. Cammelbeeck/Ritzau Scanpix

Debat
25. maj 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Søren Pape I

Den nye borgerlige leder genopliver nu ideen om at lægge et udrejsecenter for udvisningsdømte kriminelle på øen Lindholm i Stege Bugt. Det sker, fordi Langelandsløsningen blev afvist af SF, der ikke anviser alternativer.

Søren Pape II

I givet fald skal færgen til og fra øen sejle så lidt, ’som vi kan trække den i forhold til konventionerne’, fantaserer chefen for det parti, der førhen så sig selv som vogter af lovens ånd og ikke bare dens bogstav.

Lars Krarup

I mellemtiden ærgrer Hernings borgmester sig over sin gamle partiformands nye spielverderber-rolle i blå blok: ’Løkke blev kun i politik, fordi ingen ville betro ham et topjob i erhvervslivet,’ påpeger han i Berlingske.

Viktor Orbán

I Budapest lukkede det illiberale regime for Centraleuropas Universitet, fordi det fik penge fra George Soros’ Open Society-stiftelse. Nu er et nyt universitet på vej: Det åbner i 2024 og har Kinas kommunistparti som sponsor.

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

jens peter hansen

I så fald skal der købes en færge. Den gamle skal sejle fra Lolland til Femø,Fejø og Askø.

Dorte Sørensen

Der er da andre muligheder - giv dem der er på tåltophold en fodlænke eller meldepligt til en lokal politistation så de kan findes hvis de pludselig kan hjemsendes. Ellers lad dem bo og arbejde til de kan hjemsendes. Det vil sikkert være en både bedre og billiger løsning for alle parter.

Arne Thomsen, David Zennaro, Katrine Damm, Marianne Jespersen, jens peter hansen, Torben Bruhn Andersen, Inge Lehmann, Tommy Clausen, Eva Schwanenflügel og Carsten Munk anbefalede denne kommentar
Signe Hansen

Hvorfor skal det lige være et center? De kan vel fint fordeles i mindre grupper ...

Tommy Clausen

Ja, og hele ide´n med Langeland var jo bare fidus og svindel, for nu bliver der flertal for
Lindholm løsningen, smart gjort af sosserne.
Så nu kan vi der bor på Møn og i Sydsjælland kan starte om med at demostere......

Carsten Hansen

Tommy Clausen

Man kan aldrig vide hvilke rævekager der bliver bagt. Og der er blevet bagt nogle stykker gennem tiden.
Men lad nu være med at straks at betragte den tese som sandhed. !