Folk

Mens Grækenland åbner, klapper Aarhus i

Aarhus-rektor undviger spørgsmål, paven går til kamp mod faldende fødselsrater, og grækerne byder igen turister velkommen. Her er dagens FOLK
Pave Frans er bekymret over faldende fødselsrater i forbindelse med coronapandemien.

Pave Frans er bekymret over faldende fødselsrater i forbindelse med coronapandemien.

Tiziana Fabi

Debat
14. maj 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Brian Bech Nielsen

Rektoren på Aarhus Universitet vil stadig ikke svare på spørgsmål i sagen om den ulovlige tilbageholdelse af afslørende dokumenter i kølvandet på sagen om oksekødsrapporten. Som han altså selv var indblandet i. Går den mon i længden?

Jorge Mario Bergoglio I

Manden, der er bedre kendt som Pave Frans, er bekymret over faldende fødselsrater i forbindelse med coronapandemien. I dag åbner han en konference, der har som mål at få folk i først og fremmest Italien til at sætte flere børn i verden.

Jorge Mario Bergoglio II

Og ja, han er vist opmærksom på, at det ikke bare handler om at få folk til at indse, at det er en synd at bruge kondom. Konferencen vil have fokus på »strukturelle og lovgivningsmæssige mangler« både i økonomisk og social forstand.

Charterturister

Om rejsebureauet Spies’ gamle forslag om at booste fødselsraterne ved at købe unge mennesker en charterrejse er på programmet, vides ikke. Men i så fald er timingen god: I dag er dagen, hvor Grækenland ventes at åbne for turister igen.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

»Manden, der er bedre kendt som Pave Frans, er bekymret over faldende fødselsrater i forbindelse med coronapandemien. I dag åbner han en konference, der har som mål at få folk i først og fremmest Italien til at sætte flere børn i verden.«

Som om 7,8 milliarder ikke var rigeligt. Jeg synes, Pave Frans skal tage en grundig snak med sin Gud om, hvad der virkelig gavner livet på kloden.