Folk

Næste skud på Hækkerup-stammen melder klar til dansk politik

Fie Hækkerup, 26 år, gør sig klar til at videreføre Danmarks største politiske dynasti – hun stiller op som folketingskandidat. Her er dagens FOLK
Den tidligere sydafrikanske præsident Jacob Zuma sad i går anklaget for korruption begået i 1999.

Den tidligere sydafrikanske præsident Jacob Zuma sad i går anklaget for korruption begået i 1999.

Pool/Reuters/Ritzau Scanpix

Debat
27. maj 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Jacob Zuma

Retfærdighedens mølle maler langsomt i Sydafrika: Først i går begyndte korruptionssagen mod den 79-årige tidligere præsident, der er tiltalt for at have modtaget bestikkelse fra europæiske våbenfabrikanter ved milliardvåbenkøb i 1999.

Naser Khader

Hurtigere går det her til lands: For tre et halvt år siden sagsøgte direktør i Exitcirklen, Sherin Khankan, MF Naser Khader (K) for ’injuriende’ udsagn om hendes påståede ’islamistiske fortid’. I dag falder Højesterets dom.

Steve Bannon

I New York kan en højrepopulistisk chefideolog nu fryde sig over, at en domstol netop har droppet en række bedragerisigtelser imod ham. Retten kan ikke forfølge sagen, fordi Trump nåede at benåde Bannon, har det nu vist sig.

Fie Hækkerup

Vort største politiske dynasti med aner tilbage til 1800 og hvidkål frembringer ustandseligt nye slægtsled med fornemmelse for folkestyrets kald. Første mål for den 26-årige justitsministerdatter (også S, selvsagt) er Folketinget.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her