Folk

Det russiske rumagentur vil lave spillefilm fra rummet

Mens russerne planlægger at skyde en spillefilm i det ydre rum, går de »socialdemokratiske dødspatruljer« herhjemme til kamp på de sociale medier
(ARKIV). Det russiske Soyuz MS-17-rumfartøj.

(ARKIV). Det russiske Soyuz MS-17-rumfartøj.

Ivan Vagner/Reuters/Ritzau Scanpix

Debat
15. maj 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Klim Sjipenko

Den russiske instruktør Klim Sjipenko vil som den første i verden skyde en spillefilm i rummet, og efter planen sender det russiske rumagentur Roscosmos ham og en skuespiller afsted til Den Internationale Rumstation til oktober. Filmen har angiveligt arbejdstitlen Challenge.

Joe Biden

Joe Biden tog torsdag sit mundbind af midt under et møde i Det Ovale Værelse. Center for Sygdomskontrol og Forebyggelse (CDC) i USA anbefaler nemlig ikke længere, at vaccinerede går med mundbind, hvorfor den 78-årige præsident, som har fået sine stik, nu kan gå fri.

Pilou Asbæk I

Tonen er som bekendt hård på de sociale medier. I denne uge sammenlignede skuespiller Pilou Asbæk regeringens udlændingepolitik med deportationen af jøder til udryddelseslejrene under Anden Verdenskrig. Men han fik hurtigt svar på tiltale af flere socialdemokrater.

Pilou Asbæk II

Man kan nemlig ikke lege moralsk dommer, når man selv laver spilreklamer og tilhører den kreative klasse, som ikke mærker problemerne, skrev Lars Aslan og Malthe Johan Poulsen – eller »de socialdemokratiske dødspatruljer«, som formand for skuespillerforbundet kaldte dem, skriver DR.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Leanette Nathalia Chresta Jensen

Selvfølgelig må Pilou Asbæk skrive og mene lige nøjagtig det han vil ligegyldig hvor kompleks og dobbeltmoralsk et menneske han er. Ligesom Socialdemokratiet må skrive og mene lige det de vil på trods af deres kompleksitet og dobbeltmoral.
Jeg er tæt på at være enig med Pilou Asbæk og jeg er meget træt af socialdemokratiet.