Folk

Svenske nattog til Tyskland stopper på tre danske stationer

Transportministeren glæder sig over en kommende renæssance for en mere klimavenlig transportform, men æren for projektet tilkommer hverken ham eller DSB – Danmark lægger bare skinner til
Svenske nattog til Malmø til Bruxelles vil gøre stop i København, Odense og Kolding.

Svenske nattog til Malmø til Bruxelles vil gøre stop i København, Odense og Kolding.

Anders Rye Skjoldjensen

Debat
4. maj 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Benny Engelbrecht

Transportministeren åbner for nattog fra august 2022. Hans minimale rolle består alene i at ændre en lovteknikalitet, så det svenske Statens Järnväger kan betjene ruten fra Malmø til Bruxelles med stop i København, Odense og Kolding.

Frihedskæmpere

Mange planlagte markeringer af 75-året for Danmarks befrielse måtte sidste år aflyses, herunder også Informations, på grund af coronarestriktioner. I Mindelunden i år vil der heller ikke være taler, men dog levende lys og kranse.

Pernille Vermund

Værre var den 1. maj, hvor der ikke bare ikke var taler i Fælledparken, men heller ingen øl. Og tillige en ny meningsmåling på dagen, der viste, at det blåsorte Nye Borgerlige tiltrækker den næststørste andel af danske arbejdervælgere.

Mitt Romney

Det er ikke let at være ’anstændig borgerlig’ i USA. Senatoren her blev buhet ud af republikanske partifæller i Utah og kaldt ’kommunist’ og ’forræder’, da han forsøgte at holde en tale med kritik af Donald Trumps ’karaktertræk’.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her