Folk

»99 procent af verden kommer til at støtte Danmark«

Hvis Danmark skal langt ved EM, har vi brug for held og støtte
Ude i den store verden holder man med Danmark, erkender den walisiske forsvarsspiller Connor Roberts før mødet med Danmark lørdag aften.

Ude i den store verden holder man med Danmark, erkender den walisiske forsvarsspiller Connor Roberts før mødet med Danmark lørdag aften.

Andrea Staccioli

Debat
26. juni 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Landsholdet

Før lørdagens kamp er der grund til lige at juble over, at vi ikke vandt vores pulje, men kun blev nummer to. Således møder Danmark i dag Wales, mens puljevinderne fra Belgien søndag får fornøjelsen af de regerende europamestre fra Portugal.

Belgiens landshold

Og skulle Belgien vinde over Portugal og gå videre, kan de såmænd forvente at møde Italien i kvartfinalen og Spanien eller verdensmestrene fra Frankrig i semifinalen. Danmark har været heldige, men hvis vi skal langt, har vi også brug for lidt held.

Thomas Delaney

Og mål, selvfølgelig – og Thomas Delaney mener, at landsholdet er mere offensivt nu end under Åge Hareide: »Vi vil gerne score mål til 2-0 og 3-0. Hellere det end at forsvare en 1-0’er hjem, og det er måske et lille paradigmeskift,« siger han til bold.dk.

Connor Roberts

Endelig har vi brug for støtte – og ude i den store verden holder man med Danmark, mener den walisiske forsvarsspiller Connor Roberts: »Jeg tror, at 99 procent af verden kommer til at støtte Danmark. Det bliver vanskeligt, men vi har et godt hold,« siger han til BBC.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her