Folk

Brøndby er bedst uden tilskuere

Brøndby er blevet idømt en bøde på 450.000 kroner og en hjemmekamp uden tilskuere på grund af ’Guldfesten på Vestegnen’. Det første er naturligvis træls, men det sidste plejer at være en fordel for dem
Brøndby er blevet idømt en bøde på 450.000 kroner og en hjemmekamp uden tilskuere på grund af ’Guldfesten på Vestegnen’.

Brøndby er blevet idømt en bøde på 450.000 kroner og en hjemmekamp uden tilskuere på grund af ’Guldfesten på Vestegnen’.

Jens Dresling

Debat
12. juni 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Mødre

For en måned siden slog en marokkansk kvinde verdensrekord, da hun fødte ni børn ved samme fødsel. Men ak, rekorden holdt kun i en måned, for nu har en sydafrikansk kvinde født ti børn. Man må håbe, at den udvikling ikke fortsætter.

Landsholdsspillere

I dag spiller de danske fodboldherrer deres første kamp ved EM, og det kan blive både festligt og lukrativt. Alene for de tre gruppespilskampe får spillerne 791.000 kroner hver. Kommer de i finalen, får de 1,6 millioner. Vinder de, får de hele 2,5 millioner.

Festaber

I Brøndby skal de betale penge, selv om de har vundet. Klubben er blevet idømt en bøde på 450.000 kroner og en hjemmekamp uden tilskuere på grund af ’Guldfesten på Vestegnen’. Det første er naturligvis træls, men det sidste plejer altså at være en fordel for dem.

Simon Kvamm

Og hvad er så chancen for, at Danmarks drenge bliver 2,461 millioner kroner rigere om en måned? Jo, de har bestemt vist gode takter! Men som Simon Kvamm siger til Politiken: »Det er så AGF-agtigt at tro, at man kan alt, bare fordi man har vist lidt.«

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her