Folk

Forskere opgiver at identificere indholdet af tunsandwich, og en socialist vil være borgmester i USA

Den grålige, tunlignende masse i en af fastfoodkæden Subways tunsandwich er simpelthen for forarbejdet til, at en gruppe forskere kan slå fast, hvad det er. Men det er i hvert fald ikke tun. Og så er USA ved at få den første socialistiske borgmester i en større by siden 1960
Tunsandwichen fra Subway.

Tunsandwichen fra Subway.

Justin Sullivan

Debat
25. juni 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Fastfood

The New York Times har bedt et laboratorium om at undersøge en tunsandwich fra den globale fastfoodkæde Subway. De har nået to konklusioner. Den ene er, at indholdet er så forarbejdet, at forskerne simpelthen ikke kunne udlede, hvad det var. Den anden er, at det i hvert fald ikke er tun.

India Walton

India Walton bliver demokraternes borgmesterkandidat i millionbyen Buffalo. Da en journalist efter sejren spurgte hende, om hun opfattede sig selv som socialist, ventede hun lige præcis et halvt sekund, inden hun udbrød: »Oh, absolutely«.

India Walton II

Da Buffalo er så demokratisk indstillet, at republikanerne ikke engang opstiller en kandidat, tyder alt på, at Walton bliver den første erklæret socialistiske borgmester for en større, amerikansk by siden 1960. Hun er også ung, sort, kvinde, tidligere sygeplejerske og fik sit første barn som 14-årig.

Bill Clinton

Bill Clinton har udgivet sin anden fiktionsbog. Begge er skrevet med James Patterson, der gennem sin karriere har solgt 300 millioner tjubangbøger, og begge er thrillere i et for Clinton velkendt univers. Titlerne er henholdsvis The President is Missing og The President’s Daughter.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Jan Damskier

Hun er nu socialdemokrat. Lyt selv