SERIEFOLK

Kristian Thulesen Dahl har krydset folkelighedens ’tipping point’

Folkeligheden er en troløs elsker. Pludselig har man taget et skridt for langt, magien er forsvundet, og folk føler sig talt ned til. Det er måske den egentlige forklaring på DF’s nedtur
Snart kan du købe mælk uden sådan ét her på, forklarer Kristian Thulesen Dahl.

Snart kan du købe mælk uden sådan ét her på, forklarer Kristian Thulesen Dahl.

Philip Davali/Ritzau Scanpix

Debat
11. juni 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.
 

Kronprins Frederik

Efter 12 år trækker Frederik sig fra den korruptionsplagede OL-komité, IOC. Rollen har vakt opsigt, dels på grund af IOC’s fordækte ry, dels fordi det er svært at bevare forestillingen om de kongeliges apolitiske, museale rolle, når en af dem er med til at vedtage sanktioner mod Rusland for statsdoping.

Kristian Thulesen Dahl

Måske er DF’s problem, at Kristian Thulesen Dahl har nået en slags folkelighedens tipping point, et punkt, hvor magien pludselig forsvinder, og vælgerne føler sig talt ned til. Se bare hans udlægning af genåbningsaftalen: »Det betyder, at man kan gå ned og købe en liter mælk uden at have mundbind på.«

Rasmus Heide I

Rasmus Heides nye komedie, Centervagt, har fået en brutal modtagelse. Både Berlingske og Politiken giver én stjerne, mens vi her i avisen kalder filmen »doven« og »umorsom«. Med andre ord tyder alt på, at Centervagt bliver sommerens store biografhit.

Rasmus Heide II

Heide selv, der også står bag succeserne Alle for 1, Alle for 2 og Alle for 3, siger til DR: »Jeg er utrolig heldig, at jeg deler smag med et meget bredt publikum«. Men folkeligheden er en troløs elsker, bare spørg Thulesen Dahl, og måske den kommende Alle for 4 bliver Heides tipping point.

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her