Folk

Kunstkup i Canada: Bowie-maleri fundet i rodekasse på loppemarked

Ingen ved, hvis ansigt den afdøde rockstjerne har malet, men den er god nok: Kunsteksperter har verificeret ægtheden
Et portrætmaleri købt for fire dollar i en genbrugsbutik i Ontario er nu sat på auktion og ventes at indbringe en formue – forklaring: Det er malet af David Bowie.

Et portrætmaleri købt for fire dollar i en genbrugsbutik i Ontario er nu sat på auktion og ventes at indbringe en formue – forklaring: Det er malet af David Bowie.

Ritzau / Scanpix

Debat
17. juni 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

David Bowie

Et portrætmaleri købt for fire dollar i en genbrugsbutik i Ontario er nu sat på auktion og ventes at indbringe en formue. Værket D Head XLVI – et lyserødt ansigt uden klare træk – er malet af denne rockstjerne, engang i sen-90’erne.

Kasper Hjulmand

En landstræner med stort ansvar for nationaleufori lover offensiv i EM-kampen mod Belgien: »Vi er klar til at give den én over nakken. Vi vil spille for Christian. Men også for vores identitet, for dem, vi er, og hele Danmark.«

Jomfru Ane

Helt roliganvildt kan det blive på Pigen og Trompeten, Sprutten Bodega, The Drunken Flamingo, Giraffen, Pusterummet og Den Nordiske Ambassade – efter 14 dages coronanedlukning er der atter rav i Aalborgs værtshusgade.

Lily Weiding

En stjerne fra danske film og teaterscener er slukket, 96 år gammel. Første filmrolle var i Damen med de lyse handsker fra 1942. Så sent som i maj gav hun et sidste interview om et langt liv og en stor karriere. Hør det på den2Radio.dk.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

jens christian jacobsen

Godt Bowie koncentrerede sig om musikkern. Helt forståeligt at maleriet lå i en gebbrugsbutik.

Jens Christian Jensen

Om det så var paven der havde malet det med fødderne, syntes jeg stadig at prisen på 4 dollar er meget rimeligt.