Folk

Ligestillingsforkæmpere praktiserer ikke, hvad de prædiker

Hvorfor er der så få kvindelige iværksættere? Det iværksættes der nu en undersøgelse af på det nye SDU-center for ’Køn og Diversitet’
’Center for Køn og Diversitet’ skal forske i, hvordan vi øger kønsligestillingen, for eksempel med flere kvindelige iværksættere. Med fordel kan der gribes i egne barme: 100 procent af centermedarbejderne er kvinder.

’Center for Køn og Diversitet’ skal forske i, hvordan vi øger kønsligestillingen, for eksempel med flere kvindelige iværksættere. Med fordel kan der gribes i egne barme: 100 procent af centermedarbejderne er kvinder.

Kent Rasmussen

Debat
3. juni 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Uffe Ellemann

Kronprinsparret er i dag værter ved en middag, der markerer 100 års diplomatiske relationer mellem Danmark og Estland-Letland-Litauen. Mon ikke ’Baltikums befrier’ vil se sit snit til at udbringe skåle for randstaternes gesandter?

Joy Mogensen

Flest danskere finder i meningsmålinger, at det officielle Danmark bør boykotte VM i herrefodbold, så nu må fodboldglade ministre nok hellere blive hjemme. I dag er der ministersamråd om et emirat med slaverilignende arbejdsforhold.

Ligestillingsforkæmpere

’Center for Køn og Diversitet’ hedder et nyt SDU-center, der skal forske i, hvordan vi øger kønsligestillingen, for eksempel med flere kvindelige iværksættere. Med fordel kan der gribes i egne barme: 100 procent af centermedarbejderne er kvinder.

Digtere

’Digterruter’ er andet end drukderouter i Schades ’minefelt’. Den 18. juni åbner de første af 20 ruter, hvor man stundom kan vandre i litteraturens naturspor – fra Blichers alhede til Blixens blomsterhave og Ambrosius Stubs kæmpeeg.

 

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her