SERIEFOLK

Da Ronaldo rykkede en flaske, tabte Coca-Cola fire milliarder dollar

Når Cristiano Ronaldo siger hop, så hopper hans fans, og når han rynker på næsen af Coca-Cola, stopper de med at drikke sodavand. Måske. Markederne reagerer i hvert fald, men hvem ved efterhånden, hvordan kapitalismen fungerer i det 21. århundrede
Cristiano Ronaldo drikker ikke sodavand, men derimod vand.

Cristiano Ronaldo drikker ikke sodavand, men derimod vand.

Handout/Reuters/Ritzau Scanpix

Debat
18. juni 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Nikotinforeningen

To store tobaksvirksomheder har lanceret en ny brancheorganisation, Nikotinforeningen, som vil bidrage til folkesundheden ved at fremme såkaldte »skadesreducerende« produkter som for eksempel opvarmet tobak. Kræftens Bekæmpelse er skeptisk.

Cristiano Ronaldo 

Sin generations næstbedste fodboldspiller, Cristiano Ronaldo, drikker ikke sodavand. Ved et pressemøde tidligere på ugen rynkede han misbilligende på næsen, fjernede to colaer foran sig og løftede i stedet en vandflaske. »Aqua,« sagde han, som gav han seerne et godt råd.

Cristiano Ronaldo

Klippet gik viralt, og i dagene efter faldt Coca-Colas markedsværdi med 1,6 procent – eller cirka fire milliarder dollar. De globale vandpriser er vistnok upåvirket. Men kapitalismen i det 21. århundrede er nu engang et besynderligt fænomen.

Morten Østergaard

Morten Østergaard har fundet et nyt job som klimarådgiver hos cBrain A/S. I et sandt lykketræf falder det tilfældigvis sammen med, at han er blevet rask. Som bekendt har Østergaard været sygemeldt fra Folketinget siden sin skandaløse afgang som formand for De Radikale i efteråret.

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

erik pedersen

Morten Østergaard har vist været heldig med sin rådgiver i det jobcenter han, naturligvis, har været tilknyttet

Mvh Hanne Pedersen

Eva Schwanenflügel og Mikkel Bonde Stouby anbefalede denne kommentar