Folk

Ruslands ambassadør har stået skoleret for en vred bornholmer

Det kan godt gå bistert for sig, når en småstats udenrigsminister irettesætter en gesandt fra en af verdens mægtigste militærmagter
»Skændig«, »uacceptabel«, »unødig«, »bevidst provokerende« var blandt de gloser, Jeppe Kofod udtalte om de russiske luftrumskrænkelser.

»Skændig«, »uacceptabel«, »unødig«, »bevidst provokerende« var blandt de gloser, Jeppe Kofod udtalte om de russiske luftrumskrænkelser.

Philip Davali/Ritzau Scanpix

Debat
15. juni 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Jeppe Handwerk

For Københavns kviktestleverandør har coronatesttiden vist sig såre indbringende med en dagsindtægt på ti millioner kroner, afslører Berlingske. Den kvikke iværksætter pointerer dog, at han har etableret alt for egen regning og risiko.

Kaspar Colling Nielsen

»Danmark vinder ikke EM, men pyt med det, for vi har allerede vundet alt, hvad fodbold dybest set handler om og udtrykker som et symbolsk teaterstykke om sammenhold, mod og lederskab,« filosoferer forfatteren på Facebook.

Niels Frederiksen

Og på TV2.dk citeres Brøndbys træner for denne kommentar: »Siden Christian Eriksen faldt livløs om i Parken, har Kasper Hjulmand ikke blot skullet lede det danske fodboldlandshold. Han har skullet lede hele Danmark.«

Mikhail Vanin

Ruslands ambassadør fik i går en verbal fiskerlussing af Jeppe Kofod. »Skændig«, »uacceptabel«, »unødig«, »bevidst provokerende« var blandt de gloser, den bornholmske udenrigsminister udtalte om de russiske luftrumskrænkelser.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Atter en vrøvlet overskrift i Information. Iøvrigt ville det være mere interessant at få gengivet den russiske ambassadørs reaktion på "den vrede bornholmers" protest, der forhåbentligt var af mere lødig karakter, end det Information beskriver. Men denne avis har måské ikke længere en målsætning om lødig information af sine læsere?