Kommentar

Stop offergørelsen af Inge Lehmann

Jeg mener ikke, at Lotte Kaa Andersen løfter bevisbyrden, når hun kun kan fremvise én kilde, der antyder, at Inge Lehmann tilskrev »ubehageligheder på Geodætisk Institut«, at hun »er kvinde«, skriver professor, dr.phil. Hans Bonde i dette debatindlæg
Lotte Kaa Andersen løfter ikke bevisbyrden i sagen om Inge Lehmann, mener Hans Bonde.

Lotte Kaa Andersen løfter ikke bevisbyrden i sagen om Inge Lehmann, mener Hans Bonde.

GREGERS TYCHO

Debat
10. juni 2021

Lotte Kaa Andersen skal have tak for sit lødige og kildebaserede indlæg i Information. Det er sjældent at møde en så fin og dialogisk tone i den kønspolitiske debat. Når det er sagt, synes jeg dog ikke, at Lotte Kaa Andersen løfter bevisbyrden. Det centrale i mit argument i Information var, at der ikke er evidens for, at Inge Lehmann blev tilsidesat i sin karriere, fordi hun var kvinde, eller generelt følte sig tilsidesat, fordi hun var kvinde.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her