Folk

FCK forstærker sig med aflagte AGF-spillere

Udenlandske spillere med kortvarige udlejningsophold i Århus skal genrejse hovedstadens falmede storhold i danmarksturneringens 21/22-sæson, der starter om to uger
Kasper Dolberg (t.v.) kan potentielt set blive topscorer til det igangværende EM. Her ses han kvartfinalen mod Tjekkiet, hvor han scorede til 2-1 for Danmark.

Kasper Dolberg (t.v.) kan potentielt set blive topscorer til det igangværende EM. Her ses han kvartfinalen mod Tjekkiet, hvor han scorede til 2-1 for Danmark.

Dan Mullan/AFP/Ritzau Scanpix

Debat
6. juli 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Kevin Diks

Kan man ikke slå dem, må man slutte sig til dem. FCK har igen hentet en spiller, der for nylig har spillet i AGF. Dermed følger den hollandske højreback efter polske Kamil Grabara, der lørdag blev ny mand i det københavnske bur.

Kasper Dolberg

I de fortsat EM-euforiske døgn frem til semifinalekickoff i morgen spekuleres der nu i, om slutrundens topscorer kan blive dansk. Tre kasser skal der til, men alle spillere, der har scoret flere mål, er ude af turneringen.

Lars Saabye Christensen

I Den norske Forfatterforening strides man om, hvorvidt den kunstneriske ytringsfrihed er i fare på grund af påstået hetz mod kunstnere på sociale medier. Det må vi tåle, når vi selv vil ytre os frit, pointerer ovennævnte romanforfatter.

Rosalynn Carter

Jimmy Carters opskrift på et langt ægteskab, 75 år med ovennævnte, er, at man ikke må være vrede på hinanden, når man går i seng. Og at man skal få sig nogle fælles interesser som fuglekigning og fluefiskeri. Tip er hermed videregivet

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her