SERIEFOLK

Gentofte-politiker harmes over vandpiber og mados på Bellevue

Sommerens hede debatemne i den borgerlige presse handler om udefrakommende, fremmedartede og uvelkomne gæster på Gentoftes strande
Vandpiperygende gæster ’misbruger’ Bellevue Strand i Gentofte og er ikke velkomne ifølge den konservative lokalpolitiker Andreas Weidinger.

Vandpiperygende gæster ’misbruger’ Bellevue Strand i Gentofte og er ikke velkomne ifølge den konservative lokalpolitiker Andreas Weidinger.

Michael Drost-Hansen

Debat
15. juli 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Andreas Weidinger

Bellevue Strand er skueplads for ’misbrug’, raser en konservativ kommunalpolitiker. Til generne hører angivelig vandpiberygning og ildelugtende mados. Men især, at ’misbrugerne’ er udenbys indtrængere, ikke noble Gentofte-borgere.

Pilgrimme

I dag begynder den årlige muslimske pilgrimsfærd, hajj, i Mekka i Saudi-Arabien. I denne hellige by nøjes man ikke med at ønske sig, men håndhæver segregering. Byen er no-go-zone for ikkemuslimer. Bøder og deportationer falder prompte.

Pride-forsagere

Dagligvarekæden Netto er mangeårig hovedsponsor for Copenhagen Pride. Men i år er Netto ikke stolt og frafalder. Timingen er skidt: Netto har investeret 1,5 milliarder kroner i det mindre homofile Polen på at overtage 300 Tesco-butikker.

Recep Erdogan

I dag er det fem år siden, dele af Tyrkiets militær gennemførte et mislykket kupforsøg. 240 personer mistede livet, og over 2.000 blev såret. Siden drejede et præsidentielt modkup landet ind på stadig mere autoritær kurs.

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Gitte Loeyche

Vandpiperygende gæster "misbruger" Bellevue Strand! - og jeg, der lige sad og trængte til noget at grine af!

Peter Mikkelsen, Erik Pedersen, Steen K Petersen, Lone Hansen, Eva Schwanenflügel, Susanne Kaspersen og Inge Lehmann anbefalede denne kommentar
Søren Kristensen

Da jeg var ung lavede vi en jord-huga, som kort sagt går ud på at grave en chillum (hashpibe) ned i jorden og trække den jordafkølede og euforiserende røg ud gennem en slange, lidt som en vandpibe, bare med jord. Effekten, for mit vedkommende, var som regel en følelse af at have jord i hovedet. Hvad de unge mænd på billedet føler, ved jeg ikke, men det ser ud som om de også morer sig vældig godt - og er det ikke også hele meningen med at gå på stranden.

Christian De Coninck Lucas

En af de dage, hvor jeg væmmes over den uhæmmede småborgerlighed som årtiers rådden identitets politik fra Christiansborg har skabt i stærkt "liberale og nyrige" danskere.
Når de ikke hidser sig op over "fremmede" eller anden "oplagt" anti-frikadelle aktivitet, river de smukke gamle boliger ned og erstatter dem med en kridhvid pornokasse fra Marbella. Derefter alle træer føldes til fordel for en kæmpe mur med tilhørende østeuropæisk gartner med larmende løv blæser.