SERIEFOLK

Harry og Meghan hædres for at nøjes med to børn

Med store privilegier følger et stort ansvar. Tidligere prins Harry og hans kone Meghan har stillet sig forrest i kampen mod overbefolkning ved blot at få to børn. For det hyldes de nu med en pris
Prins Harry og Meghan fik 6. juni deres barn nummer to.

Prins Harry og Meghan fik 6. juni deres barn nummer to.

Debat
16. juli 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Miljøvenner

Sommetider er det på sin plads, at almuen bøjer nakken lidt tilbage, kigger opad i samfundets pyramide og siger ’tak’. ’Tak for de krummer, I lader drysse ned til os’. Prins Harry og Meghan bliver for eksempel nu hyldet med en miljøpris for deres beslutning om kun at få to børn.

Kasper Hjulmand

I det omfang danskerne kigger op denne juli, er de beundrende blikke rettet mod Kasper Hjulmand. I P1-programmet Hjulmand: Mennesket, lederen, landstræneren kan man for eksempel høre, at Hjulmand »nok er den bedste leder overhovedet i landet«. Tak til Kasper.

David Cameron

Andetsteds i toppen af det britiske klassesamfund har Greensill Capital betalt tidligere premierminister David Cameron mere end en million dollar om året for et deltidsjob på 25 dage årligt. Financial Times beretter, at jobbet blandt andet gik ud på at score lukrative regeringskontrakter.

Britney Spears

Takken for Britney Spears’ bidrag til 00’ernes popkultur var psykisk sammenbrud, som førte til, at hendes far med hård hånd greb kontrollen over hendes liv. Nu er der endelig lidt godt nyt om Britneys kamp for frihed. Hun har fået lov til at vælge sin egen advokat. »Tak,« skriver hun til sine fans.

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Maj-Britt Kent Hansen

I den grad taknemlig for oplysninger som disse.

Må det fortsætte!

Thomas Tanghus, Katrine Damm og erik pedersen anbefalede denne kommentar