Folk

Højt smittetryk og vanvidsbilisme – Skagen har det hele

Hvert år i uge 29 forvandles Skagen til et dionysisk udendørsdiskotek for unge mennesker med penge, der sidder løst. I år har festlighederne resulteret i Danmarks højeste smittetryk og hundredvis af sigtelser fra politiet
Årets festuge i Skagen har i år resulteret i Danmarks højeste smittetryk og hundredvis af sigtelser fra politiet, heraf en del for spiritus- og narkokørsel.

Årets festuge i Skagen har i år resulteret i Danmarks højeste smittetryk og hundredvis af sigtelser fra politiet, heraf en del for spiritus- og narkokørsel.

Arkivfoto/Ritzau Scanpix

Debat
27. juli 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Skagen I

Efter en festlig uge 29 er feriegæsterne smuttet hjem fra Skagen, hvor de tilsyneladende ikke har holdt igen med udveksling af viruspartikler. Mindst tre restauranter holder nu lukket, efter at medarbejdere er blevet testet positive for COVID-19, skriver TV 2 Nord.

Skagen II

Testcentret i Skagen har ifølge Berlingske nu det højeste smittetryk i hele landet: 4,83 procent. Generelt er smittetrykket i Danmark stigende. Andelen af positive pcr-test er steget til 1,29 procent, hvilket ifølge Ritzau er det højeste niveau målt i knap to uger.

Skagen III

Uge 29 i Skagen er langtfra kun »Hellerup-typer« og »eksklusive biler, dyre bobler og gang i gaden«, siger direktøren i Turisthus Nord, René Zeeberg, til Berlingske. Alligevel har Nordjyllands Politi i løbet af ugen sigtet folk i 382 tilfælde, skriver DR.

Skagen IV

45 af sigtelserne handler om spiritus- og narkokørsel. Smittespredning og vanvidsbilisme har der altså været nok af. Men måske skal gæsterne være glade for, at det ikke er et muslimsk bryllup, de har deltaget i. I hvert fald har ingen politikere endnu hidset sig op.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

erik pedersen

Ja; der er forskel på folk. Som man siger

Mvh Hanne Pedersen

Jane Nielsen, Susanne Kaspersen, David Zennaro, Rikke Nielsen og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar
jens christian jacobsen

Forskel på de, der drikker alkohol og de, der ikke gør det.

Poul Genefke-Thye

Momsemors kommentar til rockerkrigen: Send dem ud!
Svar: Det kan man ikke, de er jo danskere!
Momsemor: Danskere end hvem?

(Tak til Werner Wejp Olsen)