Folk

Hollænder bygger verdens største sandslot – i Blokhus

En hollandsk kunstner har bygget et 21 meter højt sandslot i Blokhus, og Danmarks Naturfredningsforening er lettet over, at en vandsalamander indtil videre bremser et byggeri på Amager
4.860 ton sand, lidt ler og en smule lim.

4.860 ton sand, lidt ler og en smule lim.

Claus Bjørn Larsen/Ritzau Scanpix

Debat
9. juli 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Den engelske lasermand

Det skal koste ’livsvarig karantæne’ – antageligvis fra fodboldtribunerne – til den foreløbig ukendte person, der ramte Kasper Schmeichel i ansigtet med en laserstråle, siger den tidligere engelske landsholdsspiller Stan Collymore.

Bo Håkansson

Danmarks Naturfredningsforenings biolog er lettet, efter at Planklagenævnet har forlangt byggeriet på Lærkesletten på Amager øjeblikkeligt stoppet, så det kan blive undersøgt, hvad byggeriet betyder for vandsalamanderen og andre padder.

Matthew Allen

Under et skænderi blev den 48-årige mand skudt i hovedet og dræbt, siger politiet i Chicago, og han blev dermed et af byens 104 skudofre i den hidtil mest voldelige weekend i byen i år, hvor der indtil nu er registreret 2.000 skudepisoder.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her