Folk

Når Cosby går fri, men Britney ikke gør, er der noget galt

Bill Cosby og Mette Frederiksen kan glæde sig over deres frihed, mens Britney Spears og 175 børn fra Klarup må vente lidt endnu
Hvilken mening giver det, at Bill Cosby kan sættes fri, når Britney Spears ikke kan, spørger sangerindens fans.

Hvilken mening giver det, at Bill Cosby kan sættes fri, når Britney Spears ikke kan, spørger sangerindens fans.

FREDERIC J. BROWN

Debat
2. juli 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Britney Spears

En dommer i Los Angeles har afvist den 39-årige sangerinde Britney Spears’ ønske om at få fjernet sin far som værge. Værgemålet har ifølge superstjernen været »traumatiserede« for hende, men efter 13 år ser Spears altså ikke ud til at blive fri af det foreløbig.

Bill Cosby

Fri blev til gengæld tv-stjernen Bill Cosby, der siden 2018 har siddet fængslet for seksuelt overgreb. En procedurefejl i sagen får nu 83-årige Cosby løsladt til stor harme for netop Britney-fans. Når Cosby bliver fri, men hun ikke gør, er der for alvor noget galt, lyder det.

Mette Frederiksen

Herhjemme står ugen også i frihedens tegn. I hvert fald for statsminister Mette Frederiksen (S), der har annonceret på Facebook, at hun vil holde fri fra sociale medier i sin sommerferie og »lukke helt ned«. En regel, der dog ikke gælder opslag om fodbold, forstås.

Smittet mor

I Klarup var børnene på den lokale skole også på vej i ud i sommerferiefriheden, da en mor til to af skolens børn viste sig at være smittet med Delta-varianten. Begge børn havde spillet rundbold og bingo til skoleafslutningen, hvilket betød, at 175 elever nu er sendt i isolation.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her