SERIEFOLK

Verden er lille: Fyret kommunaldirektør arbejdede i årevis sammen med Løkke

Kommunaldirektør i Greve, som brugte sit kommunale kreditkort til private indkøb i Tøjeksperten og Magasin, arbejdede i en årrække under en anden mand, der også har haft lidt svært ved at kende forskel på egne og offentlige penge
Claus Thykjær har fra 1996 til 2003 arbejdet under en anden mand, der også har haft lidt svært ved at kende forskel på egne og offentlige penge. Og efterfølgende blev han og Løkke ved med at omgås privat, fortalte Thykjær engang til Nordjyske.

Claus Thykjær har fra 1996 til 2003 arbejdet under en anden mand, der også har haft lidt svært ved at kende forskel på egne og offentlige penge. Og efterfølgende blev han og Løkke ved med at omgås privat, fortalte Thykjær engang til Nordjyske.

Philip Davali/Ritzau Scanpix

Debat
14. juli 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Claus Thykjær I

Kommunaldirektøren i Greve brugte sit kommunale kreditkort til indkøb i blandt andet Tøjeksperten og Magasin, afslører DR. Samlet beløber hans private forbrug sig ifølge kommunen til knap 16.000 kroner. Men spørgsmålet er, om det kan gøre det.

Claus Thykjær II

Bilagene mangler nemlig for mere end 60 procent af kommunaldirektørens transaktioner fra 2016-2021, viser DR’s gennemgang. Dermed kan det ikke dokumenteres, hvad kommunens penge er blevet brugt på. Gad vide, hvordan det slap igennem regnskabsafdelingen.

Claus Thykjær III

Det skal blive interessant at følge den videre karriere. Foruden ti år som kommunaldirektør har han ifølge sin LinkedIn-profil været konsulent i Venstre 1996-2000, vicekontorchef i Frederiksborg Amt 2000-2002 og chefkonsulent i Indenrigs- og Sundhedsministeriet 2002-2003.

Lars Løkke Rasmussen

Alle tre steder arbejdede den nu fratrådte kommunaldirektør under en anden mand, der også har haft lidt svært ved at kende forskel på egne og offentlige penge. Og efterfølgende blev han og Løkke ved med at omgås privat, fortalte Thykjær engang til Nordjyske. Verden er lille.

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Er der nogen der undrer sig.
Det er da venstres DNA at snyde og bedrage -- nej nej 0selvfølgeligt ikke med vilje, man er bare ikke så kløgtig i regnskabvæsnet, måske endda lidt smådum.

Lone Hansen, Steen K Petersen, Eva Schwanenflügel, Palle Jensen og Arne Lund anbefalede denne kommentar
Morten Søfting

Hvorfor bliver tyveri og underslæb i den del af samfundet ikke straffet med fængsel?

Lone Hansen, Steen K Petersen, Eva Schwanenflügel, Tommy Clausen, Ove Skildal Nielsen, David Zennaro og Werner Gass anbefalede denne kommentar

For nylig spurgte en avis en række erhvervsledere om hvorfor der ikke var et større erhvervsforetagende, en international organisation el. lign., der for længst havde fået fat i Løkke.
Svarene var; at han var en elendig holdspiller, han manglede loyalitet, han svigtede sine nærmeste, når lokummet brændte, så sneg han sig ud af bagdøren, at han var utroværdig og så var der alle bilagene samt mere af samme skuffe..
En sådan person vil ikke kunne begå sig på direktionsgangene - problemet er, at det har alle andre end Løkke for længst opdaget.
Mht. hans nye "parti" - så ser heller ikke det for godt ud. Dels har han svært ved at samle de nødvendige underskrifter, og dels er der ikke nogen, der orker at læse hans seneste bog, der handler om én ting: Løkke.
På det lokale bibliotek er der en hylde til de mest aktuelle bøger. Her har Løkkes bog stået på den samme plads de sidste tre uger, hvilket tyder på, at den ikke interesserer nogen. Folk vil hellere læse svenske krimier i stedet.
Så hvis ikke der kommer mere gang i "partidannelsen" inden næste valg, så er Løkke nok færdig som gårdsanger senest sommeren 2023.

Kim Houmøller, Lone Hansen, Eva Schwanenflügel, Tommy Clausen og Palle Jensen anbefalede denne kommentar
Ove Skildal Nielsen

For en del år siden arbejdede jeg sammen med en mand, der tog en kasseret fælg hjem for at se om modellens bolte passede på hans bil.
Da han næste morgen kom tilbage med fælgen, blev han fyret for brugstyveri, fik 6 ugers karantæne i arbejdsløshedskassen (senere nedsat til 3 uger) og en politianmeldelse.
Fælgen var ubrugelig, dens værdi var metallet.

Hvorfor er der en praksis for ledere og en anden praksis for almindelige ansatte?

Inger Pedersen, Jens Erik Starup, Lone Hansen, Arne Lund og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar
Tommy Clausen

Derfor at der er en lov for nogle, og en anden lov for de fleste, som sagt der er forskeld
på os og den hvide flok......

Thorkild Holmboe-Hay

Kære Information.
Havde det været en kop te, i stedet for en artikel, ville jeg sige: det er en meget tynd kop te!
Jeg forventer lidt, at en avis som Information udfører gedigen, objektiv og sandhedssøgende journalistik, inden i skriver en artikel.
En artikel der alene baseres på insinuation og antydning er simpelthen ikke jer værdig.
Ringe artikel, men ellers, tak for en god avis.

Nicolaj Ottsen

Perfidt. Det eneste denne artikel mangler for, at føle sig hjemme på ekstrabladet er en større font i overskriften.

Dorte Sørensen

Hvorfor er det så forfærdeligt at det oplyses, at Kommunaldirektør i Greve har arbejdet sammen med Løkke Rasmussen i flere "institutioner"?

Jeg vidste det ikke - men det kan måske forklare lidt om hans omgang med offentlige betalingskort.
For mig er spørgsmålet mere hvorfor der skal være disse offentlige betalingskort til disse personer - kan de ikke gå den almindelige vej som mange andre.

Ove Skildal Nielsen, Lone Hansen og Steen K Petersen anbefalede denne kommentar