Folk

Ikke alle festivaler er aflyst. I Grenaa kan du komme til festival i Wallin Feders have

Grenaa Gademusikerfestival er på grund af pandemien blevet flyttet til grenågensernes private haver. Første koncert er hos Wallin Feder i Auning.
Foto fra Roskilde Summer Days. Mens både Roskilde Festival, Smukfest og andre store festivaller er afblæst i den form, vi kender, er Grenaa Gademusikerfestival på grund af pandemien blevet flyttet til grenågensernes private haver. Her spiller både kunstnere som Baby Did a Bad Thing og Gabriela Carmel.

Foto fra Roskilde Summer Days. Mens både Roskilde Festival, Smukfest og andre store festivaller er afblæst i den form, vi kender, er Grenaa Gademusikerfestival på grund af pandemien blevet flyttet til grenågensernes private haver. Her spiller både kunstnere som Baby Did a Bad Thing og Gabriela Carmel.

Emilie Lærke Henriksen

Debat
21. august 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Gademusikere

Mange af årets festivaler er blevet aflyst, men ikke Grenaa Gademusikerfestival, som finder sted lørdag. På grund af pandemien er festivalen dog blevet flyttet til grenågensernes private haver: »61 koncerter – 21 baghaver,« lyder mottoet.

Wallin Feder

Første koncert bliver således afholdt klokken 17.00 i Wallin Feders have på Klibovænget 2 i Auning. Her spiller Baby Did a Bad Thing efterfulgt af Gabriela Carmel og til sidst TERESE. Hvis man vil med, skal man bare sende en sms til Wallin Feder.

Naftali Bennett

Israels premierminister fik fredag sit tredje vaccinestik. Der har været kritik af de lande, som tilbyder tredje stik, mens mange ikke har fået første. »Brug dette unikke privilegie, I har som israelere, og bliv vaccineret,« sagde han. Det er jo ærlig snak.

Jim Lyngvild

Oure Højskole afholder i dag første udgave af arrangementet Resonans. Det er en debat om moderne dannelse, som blandt andre Stine Bosse og Thure Lindhardt står bag. Blandt oplægsholderne er Jim Lyngvild.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her