SERIEFOLK

Nu kan alle ånde lettet op: Mundbind er fra i dag ikke længere et krav i offentlig transport

Der har været en lovløs stemning i landets busser og tog i de seneste uger. Nogle har overholdt reglerne og haft mundbind på ved indstigning, andre har ikke. Skulle man påtale det?
Det er ikke alle, der har været lige gode til at overholde reglerne om at bære mundbind ved ind- og udstigning i offentlig transport. Men lørdag er det slut med at blive forarget over andres letsindige omgang med mundbind. Nu er de nemlig ikke længere et krav.

Det er ikke alle, der har været lige gode til at overholde reglerne om at bære mundbind ved ind- og udstigning i offentlig transport. Men lørdag er det slut med at blive forarget over andres letsindige omgang med mundbind. Nu er de nemlig ikke længere et krav.

Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Debat
14. august 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Martin Braithwaite

Han er ikke den mest profilerede spiller i FC Barcelona, og der har i optakten til den nye sæson været rygter om, at klubben gerne ville sælge ham. Men Martin Braithwaite har selv ønsket at blive og kæmpe for sin plads på holdet.

Martin Braithwaite II

Den strategi ser allerede ud til at give pote. Sergio Agüero, Ousmane Dembélé og Ansu Fati er skadet. Memphis Depay må endnu ikke spille, og Lionel Messi er taget til Paris. Så alt tyder på, at Braithwaite starter inde i sæsonens første kamp søndag.

Mundbindsbærere

Der har været en lovløs stemning i landets busser og tog i de seneste uger. Nogle har overholdt reglerne og haft mundbind på ved indstigning, andre har ikke. Skulle man påtale det? Nu kan alle ånde lettet op: Mundbind er fra i dag ikke længere et krav.

Badegæster

Nye Borgerlige holder i denne weekend sommergruppemøde på Comwell i Snekkersten. Der er både spabad, stor sauna og strand, så der skulle være rig mulighed for landets pressefotografer for at tage nogle gode billeder i løbet af weekenden.

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her