Folk

Mål på stribe bringer ikke Braithwaite op i Barcelonas hierarki

Spansk sportsavis rapporterer, at den esbjergensiske angriber føler sig såret over rygnummer-degradering og lavere løn
Martin Braithwaite i jubel efter at have scoret til 3-0 mod Real Sociedad i Camp Nou, Barcelona, Spanien den 15. august 2021.

Martin Braithwaite i jubel efter at have scoret til 3-0 mod Real Sociedad i Camp Nou, Barcelona, Spanien den 15. august 2021.

Alejandro Garcia/Ritzau Scanpix

Debat
19. august 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Micki Cheng

Denne ’kagekendis’, finalist i Den Store Bagedyst i 2015, skal nu gå til vaflerne og vinde seernes hjerter i ’Vild med dans’, skriver kendte.dk. Efter år som bænkevarmer ’slipper jeg nu min indre dansemus løs,’ lover danseaspiranten.

Susanne Vind

Ikke kun København er iklædt alle regnbuens flowerpower-farver for tiden. I Odense skydes fire farverige dage i gang, når denne tidligere hofdame erklærer Odense Blomsterfestival for åben på Eventyrslottet i Eventyrhaven.

Joy Mogensen

På Mors åbner Kulturmødet med fællessang af ’Blæsten går frisk over limfjordens vande’. Herefter følger en samtale med kulturministeren om kulturvisioner. Navnet er ikke opdateret i programmet – og visionerne blæser i vinden.

Martin Braithwaite

Den esbjergensiske angriber brillerer i Barcelona med mål på stribe, og dog er han ifølge avisen Deportivo Mundo kun en discountløsning: På rygnummeret er han degraderet fra ni til 12 – lønnen er en brøkdel af andre klubstjerners.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her