Folk

En mangemilliardær fra den gamle verden er nu verdens rigeste

Det er opturstider for LVMH Moët Hennessy/Louis Vuitton SE, verdens største luksusvare-firma: Hovedaktionær Bernard Arnault er nu blevet verdens rigeste mand på at forkæle verdens øvrige superrige
Efter kursfald på Amazon-aktier er rumfartsglade Jeff Bezos ikke længere rigest i verden. Den position overtages af den fransk luksusmogul Bernard Arnault.

Efter kursfald på Amazon-aktier er rumfartsglade Jeff Bezos ikke længere rigest i verden. Den position overtages af den fransk luksusmogul Bernard Arnault.

Gwendoline Le Goff/Ritzau Scanpix

Debat
5. august 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Tucker Carlson

Den højrepopulistiske tv-vært – af iagttagere spået til at træde i Trumps sted, skulle Trump ikke stille op i 2024 – sender i denne uge sit tv-show fra Orbáns Ungarn, et mekka for illiberale, der vil udhule og afvikle demokrati.

Giuseppe Conte

I Italien slutter et andet populisteksperiment: Femstjernebevægelsen, der ville skabe et direkte ’græsrodsdemokrati’, har på initiativ af ovennævnte reorganiseret sig som traditionelt parti med vedtægter, hovedkvarter og hierarki.

Barack Obama

En celebritykomsammen på 475 gæster skulle lørdag have fejret 60-årsdagen for denne ekspræsident i hans eksklusive sommerpalæ på velhaverøen Martha’s Vineyard. Grundet coronasituationen dukker nu kun familie og nære venner op.

Bernard Arnault

Et tronskifte er sket i de superrigestes ypperste top: Efter kursfald på Amazon-aktier er rumfartsglade Jeff Bezos ikke længere rigest i verden. Den position overtages af en fransk luksusmogul, der kan skåle i egen Moët-champagne.

 

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her