Folk

Mussolini springer ud som venstreorienteret

Allessandra Mussolini, diktatorens barnebarn, har efter en lang karriere som højrefløjspolitiker kastet sig ind i kampen for LGBT+-rettigheder og opfatter nu sig selv som en rigtig »venstrefløjspige«
Allessandra Mussolini, diktatorens barnebarn, er sprunget ud som LGBT+-aktivist og venstrefløjspige.

Allessandra Mussolini, diktatorens barnebarn, er sprunget ud som LGBT+-aktivist og venstrefløjspige.

Vincenzo Livieri

Debat
27. august 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Alessandra Mussolini

Il Duces barnebarn har både været skuespiller, popsanger, topløs playboymodel og medlem af Europa-Parlament for Berlusconis parti Forza Italia. Nu er hun også sprunget ud som LGBT+-aktivist. »Kunne du være en venstrefløjspige,« spørger italienske Vanity Fair. »Det er jeg,« svarer Mussolini.

Spike Lee

Andetsteds i meningsmøllen er filminstruktør Spike Lee kommet i problemer. I sin nye dokumentarserie om 11. september lader han nemlig såkaldte 9/11-truthers, som hævder, at der slet ikke var tale om et terrorangreb, komme til orde. Efter kritikken vil han klippe serien om.

Matthew Yglesias

Apropos, så skriver den kendte journalist på Twitter: »En ting må man give de sociale medier. Det stærkt konkurrenceprægede miljø lader til at generere langt mere underholdende konspirationsteorier end det kedelige lort, der engang blev sprøjtet rundt med kæde-e-mails.«

Spencer Elden

Den lille nøgne dreng fra coveret af Nirvanas album Nevermind er blevet voksen og kræver nu erstatning for det, han i dag betragter som børneporno. Tidligere har han ellers genskabt billedet ved flere lejligheder, senest for fem år siden, og har også tatoveret ordet »nevermind« på brystet.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Maj-Britt Kent Hansen

Bedstefar Mussolini gik den modsatte vej. Fra socialisme til fascisme.