Folk

Trumps nye sociale medie er blevet nyt internethjemsted for jihadister

På GETTR skulle der ikke være indskrænkninger i ytringsfriheden som dem, Twitter indførte mod ekspræsidenten – nu har medieplatformen tiltrukket et uventet klientel
Tro Trump-støtter grundlagde for en måned siden det nye sociale medie GETTR for at undgå de begrænsninger i præsidentens ytringsfrihed, som Twitter indførte. Det nye medie er nu blevet populært hos IS-jihadister.

Tro Trump-støtter grundlagde for en måned siden det nye sociale medie GETTR for at undgå de begrænsninger i præsidentens ytringsfrihed, som Twitter indførte. Det nye medie er nu blevet populært hos IS-jihadister.

Ross D. Franklin

Debat
3. august 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

 

Jesse Owens

Blandt alle OL-legender stråler nok stærkest denne sorte amerikanske sprinter, som i dag for 85 år siden vandt den første af fire guldmedaljer ved OL i Berlin – og afslørede nazipropaganda om arisk raceoverhøjhed som vås og løgn.

 

Morten Messerschmidt

DF stemte for at tv-transmittere rigsretssagen mod Inger Støjberg, men ønsker nedtonet eksponering af retsprocessen mod en svindeltiltalt partiprofil. Medierne fik i går forbud mod at liveblogge – efter begæring herom fra tiltalte selv.

 

Donald Trump

Det nye sociale højremedie GETTR – grundlagt af tro Trump-støtter – har i dag eksisteret i en måned. Ifølge Politico er GETTR især populært hos IS-jihadister, der udnytter den vide ytringsfrihed til at sprede henrettelsesvideoer.

 

Danske turister

Sydøsteuropa og Tyrkiet hærges af ekstrem hede og skovbrande. Det er synd for lokalbefolkningen, men den foretrukne vinkel er dog en anden i hjemlige medier. Mere synd er det for de af vores landsmænd, der får ferien spoleret.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her