SERIEFOLK

Venstrefløjsikon til afghanske kvinder: ’Hold ud søstre, vi er solidariske’

Taleban har måske endegyldigt lagt den neoliberale, neokonservative ’imperialisme’ i graven – den reaktionære kvindefjendske bevægelse er dog en sejrherre, det er svært at favne
En gruppe afghanske kvinder protesterer mod brud på menneskerettighederne begået mod kvinder af det talibanske regime i Afghanistan. Fra d. 2. august 2021.

En gruppe afghanske kvinder protesterer mod brud på menneskerettighederne begået mod kvinder af det talibanske regime i Afghanistan. Fra d. 2. august 2021.

Sajjad HUSSAIN

Debat
17. august 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Yanis Varoufakis

Det græske venstrefløjsikon twitter: ’På dagen for endegyldig sejr over den liberale neocon-imperialisme, går vores tanker til Afghanistans kvinder. Vores solidaritet er alt, vi kan tilbyde – indtil videre. Hold ud, søstre!’

Carsten Jensen

Vestlig tilbagetrækning fra Afghanistan var det heftigt attråede mål for mange meningsmagere i mange avisindlæg gennem årene. Alligevel er det, som om jubelen over 20-årskrigens udfald bliver siddende i halsen.

Joy Mogensen

Kommentator Hans Engell føler med den nys afgåede kulturminister, der måtte stå model til så megen mishag: »Hun har været udsat for mobning, ikke mindst fra den finkulturelle verden og dele af Folketinget og medierne.«

Wulffmorgenthaler

Tyve års skæve streger i Politiken er slut, og nu søger avisen en afløser: Den nye stribe skal være ’møgbeskidt’, ’magtkritisk’ og ’flabet’– men uha! Holde sig inden for de grænser, der sættes af jihadisters veto: Muhammed er no go.

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Torben Lindegaard

@Niels Ivar Larsen

Politikens nye tegner kommer helt sikkert til at holde sig indenfor de af jihadisterne udstukne rammer, når det drejer sig om at tegne Profeten - dvs ikke tegne Profeten.

Politiken havde chefredaktør Seidenfaden på mission i London for at mødes med repræsentanter for Muhammeds utallige efterkommere - og kysse røv på dem alle sammen.

Det nye sort indenfor No goes på Politiken må da være kritik af vaccinationer.........

Jan Henrik Wegener

Nej. Jubel ser jeg ikke meget af, undtagen fra den vindende part i Afghanistan.
Men hvordan kan vi se på muligheden for tilbagetrækning af USA og co. fra flere områder i verden? Hvad kunne det fremadrettet indebære på godt og ondt?

erik pedersen

Nå; så ryger den sidste grund til at åbne den avis
Gad vide hvor man så kan finde Wulffmorgenthaler ?

Mvh Hanne Pedersen