Folk

’Angela Merkel er velkommen hos os,’ siger Taleban-talsmand

Den afgående kansler har talt for dialog med Taleban, og budskabet er modtaget: Afghanistan behøver især tysk velvilje i form af humanitær bistand og udviklingshjælp
Taleban rækker nu hånden ud til den afgående tyske kansler.

Taleban rækker nu hånden ud til den afgående tyske kansler.

MICHAEL KAPPELER

Debat
7. september 2021

Marion Maréchal

Frankrigs og Italiens ultrahøjre formæles nu i et ’dynastisk’ bryllup: Marine Le Pens 31-årige niece, som spås en dag at tage over fra tante, ventes lørdag at sige ja til 34-årige Vincenzo Sofo, EMP for neofascistiske Fratelli d‘Italia.

Maria Kolesnikova

Hviderussiske myndigheder forsøgte at tvinge fløjtenisten og oppositionslederen til Ukraine. Men hun rev sit pas i stykker ved grænsen for at undgå deportation. I går blev hun idømt 11 års fængsel for ’undergravelse af sikkerhed’.

Bette Midler

På Twitter lufter den amerikanske komiker, 75, en mulig modaktion mod Texas’ nye abortlov: »Jeg foreslår, at alle kvinder nægter at have sex med mænd, indtil de er garanteret retten til at vælge, om de ønsker en abort eller ej.«

Angela Merkel

Taleban rækker nu hånden ud til den afgående Bundesmutti. »Angela Merkel vil vi modtage særlig hjerteligt,« siger Sabihullah Mujahid, Taleban-talsmand til boulevardbladet Bild. Merkel talte for nylig for dialog med bevægelsen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Torben Lindegaard

@Niels Ivar Larsen

Maria Kolesnikova idømt 11 års fængsel !!

Det rabler fuldstændigt for Aleksandr Lukasjenko i Balarus

Svend Erik Sokkelund, Peter Beck-Lauritzen og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar