Folk

Britney er fri, og kvinder skal ikke spille strandhåndbold i bikini

Britney Spears er fri, og Ane Halsboe-Jørgensen vil ikke længere være med til, at kvinder i strandhåndbold skal have bikini på
Britney Spears-tilhængere jubler foran retsbygningen, efter at en domstol onsdag med øjeblikkelig virkning suspenderede hendes far, Jamie Spears, som værge.

Britney Spears-tilhængere jubler foran retsbygningen, efter at en domstol onsdag med øjeblikkelig virkning suspenderede hendes far, Jamie Spears, som værge.

Ringo Chiu

Debat
1. oktober 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

 

Britney Spears I

I 13 år har Britney Spears’ far, Jamie Spears, haft fuld kontrol over det meste af datterens liv og ikke mindst hendes formue på 60 millioner dollar. Men det er slut nu, efter en domstol i Los Angeles med øjeblikkelig virkning har suspenderet Jamie Spears som værge for sin datter.

Britney Spears II

Foran retsbygningen jublede de mange fremmødte Britney-fans, da dommen faldt. De var mødt op med skilte og T-shirts, hvor der stod »Free Britney«. Selv fejrede popstjernen sejren ved at sætte sig bag styrepinden i et propelfly. »I syvende himmel lige nu,« skrev hun på Instagram.

Nordiske ministre I

I juli modtog det norske håndboldforbund en bøde, fordi de havde tilladt kvindelandsholdet i strandhåndbold at spille en kamp iført shorts. Reglerne foreskriver nemlig, at kvinderne skal være iført bikini. Men sådan bør det ikke være, mener fem nordiske ministre.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her