SERIEFOLK

Deltager i DR3-program føler, hun fik overtrådt sine grænser. DR er uenig

En medvirkende i DR3-program ville egentlig ikke blotte sig helt så meget, som hun gør i programmet. En Robinson-deltager sprang af en svævebane og brækkede et ben. En borger i Odsherred har meldt sig ud af samfundet og risikerer at blive smidt ud af sit hus. Her er dagens FOLK
’Våde veninder’ fra DR3 udsættes for kritik af én af programmets egne medvirkende.

’Våde veninder’ fra DR3 udsættes for kritik af én af programmets egne medvirkende.

Mathias Arvedsen

Debat
13. september 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Grænsesætter

Sasha fra DR3-dokumentaren Våde veninder, der handler om at lave porno til Onlyfans, bad om at få sløjfet en scene, hvor hun overskred sin egen grænse ved at optage en sexscene med sin veninde, siger hun i Loud-programmet Babylon. DR synes ifølge Berlingske, det var fair at tage den med.

Samfundsudbrydere

Odsherred Kommune har betalt ejendomsskatten for 79-årige Annie Hansen, siden hun i 2007 meldte sig ud af samfundet. Den løsning er nu erklæret ulovlig, og sommerhuset ved Sejerøbugten, hvor hun og hendes 37-årige datter bor, risikerer at komme på tvangsauktion.

Hollywoodjournalister

Den kriseramte organisation Hollywood Foreign Press Association (HFPA), der uddeler Golden Globe-priserne, har valgt en ny leder, der skal rette op på, at organisationen betragtes som korrupt, racistisk og sexistisk. Valget faldt på den tyske filmjournalist Helen Hoehne.

Robinsondeltager

Årets udgave af Robinson Ekspeditionen startede med en ulykke. Deltageren Asma Saidi fik for meget fart på i en svævebane, sprang af og brækkede en lårbensknogle. Hun kritiserer nu sikkerheden på produktionen og er også træt af, at hun fik besøg af kameraet på hospitalet.

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her