SERIEFOLK

Ikke flere grønne konsulentelefanter

Kommunikationskonsulenter vil hjælpe virksomheder med at blive bedre til at kommunikere om deres bæredygtighedsindsats. Men det er der simpelthen ikke behov for mere af
FOLK-redaktionens holdning til konsulenternes »grønne elefant« er klar: Stop det. Vi er i forvejen ved at drukne i tom grøn snak – varm luft, om man vil. Snablen væk fra virksomhedernes klimapenge, og lad dem bruge dem på at løse problemerne i stedet.

FOLK-redaktionens holdning til konsulenternes »grønne elefant« er klar: Stop det. Vi er i forvejen ved at drukne i tom grøn snak – varm luft, om man vil. Snablen væk fra virksomhedernes klimapenge, og lad dem bruge dem på at løse problemerne i stedet.

Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Debat
29. september 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Konsulenter I

»Den grønne elefant i rummet«. Det er ifølge konsulenterne i Kunde & Co betegnelsen for det »bæredygtige dilemma«, hvor virksomheder gerne vil fortælle om deres bæredygtighedsindsatser, men ikke vil love mere, end de kan holde.

Konsulenter II

Heldigvis har konsulenterne en løsning. Man skal bare hyre dem, så de kan bidrage med at formulere et såkaldt ’Sustainability intent’. På trods af at de arbejder med kommunikation, er det ikke lykkedes Kunde & Co at finde et dækkende dansk ord.

Konsulenter III

Ifølge konsulenterne er det vigtigt, at virksomhedernes kommunikation »tydeligt viser, at du er på vej et sted hen, og at du hele tiden taler om at komme nærmere det store ambitiøse mål«. Så er dét råd hermed givet gratis videre til alle.

Konsulenter IV

FOLK-redaktionens holdning til konsulenternes »grønne elefant« er klar: Stop det. Vi er i forvejen ved at drukne i tom grøn snak. Snablen væk fra virksomhedernes klimapenge, og lad dem bruge dem på at løse problemerne i stedet.

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Lise Lotte Rahbek

Ansæt nogle fagfolk med miljøindsigt, lovgivningskendskab, forretningssans og konstruktive forslag istedet. Vi kan faktisk også kommunikere.

erik pedersen, Eva Schwanenflügel og David Zennaro anbefalede denne kommentar