Folk

Det er hverken nemt at være Peter Schmeichels søn eller at sælge sutter i Nørre Tranders

X Factor begynder igen til januar med en ny dommer, mens Peter Schmeichel ser tilbage på sønnike, Kaspers, hårde børnefodboldkarriere. Og så udspiller der sig et suttetyverimysterie i Nordjylland
X Factor begynder igen til januar med en ny dommer, mens Peter Schmeichel ser tilbage på sønnike, Kaspers, hårde børnefodboldkarriere. Og så udspiller der sig et suttetyverimysterie i Nordjylland

Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix

Debat
25. september 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

X Factor-dommere

Det nye hold af X Factor-dommere blev fredag præsenteret, og det er som sædvanlig Thomas Blachman og to andre dommere, der skal bedømme de mange sangtalenter. Showet vises på TV 2 til januar. Og, nå ja: De to andre er denne gang Martin Jensen og Kwamie Liv.

Peter Schmeichel I

I sin nye selvbiografi ’One’ fortæller Peter Schmeichel, hvordan det ikke altid var nemt for Kasper Schmeichel at være søn af verdens bedste målmand. De andre forældre kunne være decideret ondskabsfulde, når Kasper som barn spillede fodboldkamp.

Peter Schmeichel II

»I guder, den ondskab, småligheden fra nogle af forældrene til børnene på de konkurrerende hold. De stod og råbte ad denne her lille dreng: ’Ha! Du tror, du er lige så god som din far, men du er lort!’ Den slags ting. Han var et barn, men de var ligeglade,« skriver Schmeichel.

Suttetyv

Vi slutter med endnu en trist historie. I Spar i Nørre Tranders er der på en uge blevet stjålet ni pakker sutter. B.T. har talt med købmanden, som har kigget overvågningsvideo igennem: »Vi kan se, det er en kvinde, der har taget dem. Så det må jo være én, der ikke har råd til at købe sutter.«

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Torben Lindegaard

Vedrørende suttetyveriet, så må vi bare håbe på, at købmanden har råd til at betale for barnets sutter, når nu kvinden ikke har.