SERIEFOLK

Inger Støjberg vil slå mønt på at udlægge sin rigsretssag for folkedybet

Rigsretssagen mod den tidligere integrationsminister må undvære direkte tv-transmission, men fans og interesserede kan efter retsmøderne få det hele forklaret af tiltalte selv, mod en mindre betaling
Man kan melde sig ind i Inger Støjbergs folkeklub for 25 kroner.

Man kan melde sig ind i Inger Støjbergs folkeklub for 25 kroner.

Anders Rye Skjoldjensen

Debat
2. september 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Knud Brix

Sidste skud på det nye chefredaktørhold, der skal sende Ekstra Bladets tabloide magtkritik mod nye mål, er denne podcastvært, der i et nyligt interview erklærede at have tabt sin gamle ’blodtørst’. Mon ikke den kan remobiliseres?

Simon Andersen

Forstærkning er også på vej til det ufolkekære Radio Loud, der først for nylig fik en målbar tilhørerskare. Den formodede frelserskikkelse er en af pressens hårdeste nyhedshunde og havde sin lod i Radio24Syvs succes.

Rasmus Paludan

Ud af det blå er Stram Kurs-stifteren, der i sidste uge blev afsløret som online-sex-chatter med mindreårige, blevet gift, skriver B.T. Om den udkårne viv siger rigsførerprætendenten, at hun er »dansk, noget yngre, men ikke teenager«.

Inger Støjberg

Har man rødder i Salling, er næste forretningsplan aldrig langt væk. For 25 kroner får man adgang til den tiltaltes egen udlægning af rigsretssagsforløbet. Det sker ved indmeldelse i en ’folkeklub’ på en til formålet oprettet hjemmeside.

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her