SERIEFOLK

Lars Løkke vil ikke portrætteres, før det er farvel og tak

Moderaterne kan nu komme i Folketinget. Og Lars Løkke drømmer sødt om generobring af tabt trone. Her er dagens FOLK
Løkke har ikke bestilt et portræt til galleriet af forgængere på Christiansborg, røbede han i DR-programmet ’Danmarks bedste portrætmaler’. »Det skal først op at hænge, når det er farvel og tak,« sagde han.

Løkke har ikke bestilt et portræt til galleriet af forgængere på Christiansborg, røbede han i DR-programmet ’Danmarks bedste portrætmaler’. »Det skal først op at hænge, når det er farvel og tak,« sagde han.

Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Debat
17. september 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Lars Løkke I

Eksstatsministeren har styrket udsigten til politisk livsforlængelse: ’Moderaterne’ – noget skulle hans nye parti hedde – stiller op til næste folketingsvalg, efter at mange nok har velsignet det med vælgererklæringsunderskrifter.

Lars Løkke II

Partiet findes. Men har knap nok en politik – primært kun en hensigtserklæring om at ’formidle samarbejde over midten’. Politiske iagttagere ser da også gustne motiver. »Det her er Løkkes hævn over blå blok,« siger Jarl Cordua ...

Lars Løkke III

... mens Mads Kastrup mener: »Det er ikke dansk politik, der har brug for Løkke. Det er Løkke, der har brug for dansk politik.« Ikke originale egne ideer skulle motivere Moderaterne. Men genvindelse af tabt hierarkisk status.

Lars Løkke IV

Hvad mener hovedpersonen? Løkke har ikke bestilt et portræt til galleriet af forgængere på Christiansborg, røbede han i DR-programmet ’Danmarks bedste portrætmaler’. »Det skal først op at hænge, når det er farvel og tak,« lød det.

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her