SERIEFOLK

Radiopersonligheder fra Radio24syv skal redde Radio Loud

Det er skæbnens ironi, at kræfter fra den nu lukkede kanal, der tabte udbuddet til Radio Loud, nu skal forsøge at kapre de lyttere, den endnu ikke selv har kunnet tiltrække
John Lennon og Yoko Ono i Thy i 1970.

John Lennon og Yoko Ono i Thy i 1970.

Klaus Gottfredsen

Debat
28. september 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

John Lennon

Et aldrig før udgivet kassettebånd med fire danske skoledrenges interview med John Lennon og Yoko Ono under parrets månedlange vinterophold i Thy i 1970 kommer i dag på auktion hos Bruun Rasmussen. Vurderingssum: 300.000 kroner.

Nima Zamani

En bizar redningsoperation er i gang på Radio Loud, DAB-kanalen uden lyttere. Nu skal disse lokkes til ved at hverve taleradiopersonligheder fra det hedengangne Radio24syv – kanalen, der gik ned, da den tabte et udbud til Radio Loud.

Pele Broberg

Grønlands udenrigsminister må gå af ifølge avisen Sermitsiaq, fordi den nationalistiske politiker ikke vil kalde Danmarks relation til Grønland for et ’rigsfællesskab’ – han foretrækker termen kolonialt ’overherredømme’.

Phoebe Waller-Bridge

Endelig er der verdenspremiere i London på den 25. James Bond-film, ’No Time To Die’. Bond-figuren siges at være blevet mere følsom end nogensinde, men er indtil videre stadig en mand. Manuskriptforfatteren er dog denne gang en kvinde.

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Eva Schwanenflügel

"Pele Broberg.
Grønlands udenrigsminister må gå af ifølge avisen Sermitsiaq, fordi den nationalistiske politiker ikke vil kalde Danmarks relation til Grønland for et ’rigsfællesskab’ – han foretrækker termen kolonialt ’overherredømme."

Desuden var årsagen til Pele Brobergs hastige exit ikke mindst at han mente, visse grønlændere var mere lige end andre, og derfor skulle have stemmeret, mens andre af mere tvivlsom herkomst og blandet blod burde fratages deres.