Folk

Tiden er løbet fra ’Far til fire’, siger Bodil Jørgensen

Filminstituttet skal ikke støtte en fjerde omgang af den ellers uopslidelige familieunderholdningsserie med Lille Per, Onkel Anders, Søs, Ole og Mie, mener den danske komedienne
Skuespiller Bodil Jørgensen.

Skuespiller Bodil Jørgensen.

Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Debat
9. september 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Pete Buttigieg

Bidens transportminister og hans mand, Chasten Buttigieg, er blevet fædre. Det skriver den nybagte far på Twitter. Dog skal dobbeltfædrerollen deles af to børn, da parret fik tvillinger. Pete Buttigieg er USA’s første »åbent homoseksuelle« kabinetsmedlem.

Bodil Jørgensen

Der er ikke brug for mere filmstøtte til Far til Fire-film, siger en tidligere medvirkende, der kom til skade under optagelserne: »Folk har ikke brug for at se de film – de er fordummende i en grad, så det er synd for dem.«

John Lennon

For præcis 50 år siden udsendte eksbeatlen albummet Imagine, hvor han forestiller sig en verden uden religion: »Over os kun himmel. Og uden lande, og uden besiddelser.« Han blev ikke eneste drømmer, men drømmemålet er fjernt.

Ahmad Shah Massoud

Og for 20 år siden blev Nordalliancens leder, ’Pansjhirs løve’, der førte an i krigen mod Taleban i 1990’erne, myrdet af al-Qaeda-selvmordsbombere. I disse dage er hans søn anfører for en ny – hårdt trængt – anti-Taleban-styrke.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Kim Svenningsen

Bodil er klog. Jeg tror at Mette Frederiksen og hendes hule arbejderromantik ville elske en ny Far til fire film.

Per Jakobsen, Thomas Tanghus og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar